2777
2789
عنوان

دیشب پدر شوهرم زنگ زد رو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 47 پست
مشکل ماها اینه نریم عذاب وجدان میگیریم میریمم اعصابمون بهم میریزه ایکاش همچین خانواده هایی ذره ای وج ...

نه اگه یکی بهت بی احترامی کرده حتی خانواده خودت باشه دیگه سمتشون نرو که بفهمن چیکار کردن.

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
حالا دیشب تا حالا دخترم مبگه چرا گفتی جواب بدم ک اینجوری به من بی احترامی کنه و اینجوری حرف بزنه حتی ...

چرا باهاتون لج شدن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت که همسرت پشتته 

همسرم چندشب پیش با ابجیش بحث کرد ابجیش بهش بی احترامی کرد و همسرم گوشیو قطع کرد منو به فحش بست که تقصیر تو بوده منم هیچی نگفتم فقط ته دلم خوشحال بودم که باهمدیگه دعوا کردن

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
خوب بیکاری مگع؟ وقتی شوهرت میگه نکن یعنی ی چیزی میدونه دگتو‌ خانومیتو ثابت کردی دگ بیخیال پیش قدم نش ...

بعد ک ما رفتیم دیدن اونا نیومدن بازدید 

بعد دوباره مثل همیشه مادرشوهرم داشته از من بد میگفته ک زنت نمیخواد با ما رفت و آمد داشته باشی و زنت فلانه و...

اگه من نمیخواستم باهاشون رفت و امد داشته باشم ک عید نمیرفتم خونشون بعد اون همه بی احترامی و اذیت

مشکل ماها اینه نریم عذاب وجدان میگیریم میریمم اعصابمون بهم میریزه ایکاش همچین خانواده هایی ذره ای وج ...

عذاب وجدان بخاطر اشتباهات بقیه؟

باید ارزش بدی به خودت ک قدرتو بدونن- 

وگرنه بری بهت بی احترامی کنن چیزی عوض نمیشه

خوشبحالت که همسرت پشتته همسرم چندشب پیش با ابجیش بحث کرد ابجیش بهش بی احترامی کرد و همسرم گوشیو قطع ...

۶سال تمام کتک خوردم از شوهرم بخاطر دروغ ها و‌حرف های مادرش ک پشت سرم میزد 

الان دیگه واسم مهم نیست پشتم باشه

گردن و دستام از کتک هاش آسیب دیده دیگه

بعد ک ما رفتیم دیدن اونا نیومدن بازدید بعد دوباره مثل همیشه مادرشوهرم داشته از من بد میگفته ک زنت نم ...

شوهرت میگف شما میومدین تا زنمم دلخوش بشه 

اگه نمیخاست عید نمیومد خونتون...

وااا عجب عفریته ایه

بعد ک ما رفتیم دیدن اونا نیومدن بازدید بعد دوباره مثل همیشه مادرشوهرم داشته از من بد میگفته ک زنت نم ...

واقعا بازدید برات مهمه؟

من دوست دارم هیچ کسی نیاد خونمون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

علت قهرتون چی بود؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
نه اگه یکی بهت بی احترامی کرده حتی خانواده خودت باشه دیگه سمتشون نرو که بفهمن چیکار کردن.

من تاجاییکه شده کوتاه اومدم وخاستم خیلی چیزارو درست کنم  ولی دیگه بیخیالشون شدم چون از اولم منو نمیخاستن میدونم هرکاری کنم بازم نمیخان منظور خانواده شوهرمه

دقیقا ببین من ۴ تا جاری دیگه هم دارما اونا بد ذاتن دقیقا مثل خود پدرشوهر و مادرشوهرمانقدر از اونا حس ...

دلرحم نباش - بی تفاوت باش عزیزم

سرگرم زندگی خودت شو -  بزرگ تر باید بزرگ تری بلد باشه ک لایق احترام باشه - ب سن و سال نیس واقعا

عذاب وجدان بخاطر اشتباهات بقیه؟باید ارزش بدی به خودت ک قدرتو بدونن- وگرنه بری بهت بی احترامی کنن چیز ...

بخاطر سن وسال و گاهی رو میزنن بهت نمیتونی بگی ن و ناراحتشون کنی ولی میگم منم قبلا خیلی خودمو اذیت میکردم الان دیگه ازهمشون فاصله گرفتم