2777
2789
عنوان

دیشب پدر شوهرم زنگ زد رو گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 47 پست

خودت مهرطلبی 

ولی لطفا با دخترت اینکارو نکن نندازش جلو ک از همین الان اعتمادبنفسش خرد شه اصلا دخالتش ندین گوشی شوهرت بود خودش باید جواب میداد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلرحم نباش - بی تفاوت باش عزیزمسرگرم زندگی خودت شو - بزرگ تر باید بزرگ تری بلد باشه ک لایق احترام ب ...

ب نظرت این مورد رو چیکار کنم؟ زنگ بزنم برادرشوهرم بگم؟

مادرشوهرم زنگ زده شوهرم 

ک چرا زنت عکس بچه هاتو گذاشته تو اینستاگرام و گوشیشو بگیر و نذار عکس بذاره و....

چون دختر خاله(دختر عموی شوهرم) رو میخواستن بدن به شوهرم

خاک بر سرشون

بخاطر این موضوع دارن اذیتت میکنن

جقدر نفهمن

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

۶سال تمام کتک خوردم از شوهرم بخاطر دروغ ها و‌حرف های مادرش ک پشت سرم میزد الان دیگه واسم مهم نیست پش ...

خدا ازش نگذره 

خدا از مادرهایی که همچین بچهایی تربیت میکنن و عروسو برده میبینن نگذره 

ولی من ۱۳سال دارم تحمل میکنم😔

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ب نظرت این مورد رو چیکار کنم؟ زنگ بزنم برادرشوهرم بگم؟مادرشوهرم زنگ زده شوهرم ک چرا زنت عکس بچه هاتو ...

شوهرتت پشتته یان:؟

بنظرم زنگ نزن و خودتو وارد حواشی نکن 

کاریو ک دوسدارس انجام بده

بازم عکس بچه هارو بذار اینستا🤣 ببینن بعد بلاکشون کن

اخه دیگ تا چ حد دخالت بی جا

دلم میخواد فرار کنم جایی ک هیچ‌ کدومشون نباشن

هرجا باشی هستن فقط بیخیالشون شو برات مهم نباشن فقط خودتو بچهات برات مهم باشن منم کشیدم الان برام مهم نیس چی راجبم بگن پدرشوهرم بیمارستانم  بستری شد نرفتم گله کرده بود برام مهم نیست پیششون بودم مریض بودم مسخرم کرد پشتم فوش داد شنیدم برن به درک حقشونه ارزش احترام ندارن

اکیپ سوگلی های سایت#

شوهرت میگف شما میومدین تا زنمم دلخوش بشه اگه نمیخاست عید نمیومد خونتون...وااا عجب عفریته ایه

بخدا عفریته برا یه لحظه اشه

بعدم یه جوری ننه من غریبم بازی در میاره همه میگن آخی این چ آدم خوب و مظلومیه