از سر کار اومد ی سر ب مامانش اینا زد ( طبقه پایینن ما بالا) ی ظرف خورشت اورد اومد بالا موقع ناهارشون بود ، اومد نون ورداشت با سینی نشست بخوره گفتم برات غذا بزارم گف نمیخام همه رو خورد ی نگا ب من کرد گف میخوری برات بیارم ؟! گفتم اگ برات مهم بودم همونجا ب مامانت میگفتی اگ هست بی زحمت یکم واسه خانمم بکش میوردی گف چ میدونی ازین خورشتا میخوری ! ( تا حالا درست نکردم) گفتم خب میوردی نمیخوردم میزاشتم تو یخچال یا خودت میخوردی یهو گف هر کی خورشت میپزه دو کاسه باید بزارم بیارم؟؟! منم پا شدم اومدم تو اتاق ، ( راستش ازم دلخور بود چون قبلش دعوامون شده بود مقصرم من بودم قول داد ببره بازار صبح بیدار شدیم بارون زده بود گف همه جا خیسه و تعطیله ی روز دیگه میریم منم قاطی کردم😔رف سر کار تلفن زد سرش داد زدم باهاش بد حرف زدم گوشیو قطع کردم میدونم کارام بچه گونس ولی از وقتی باردار شدم بخدا همش ی ریز گریه میکنم و سردرد دارم دنبال بهونم فقط گریه کنم 😔
به نظرم تا حدودی تقصیر داشتی ولی گفتی باردارم حق داشتی هوس کنی یا حساس تر بشی
من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی میتونی رفتارتو کنترل کنی ولی نمیخای این کارو کنی... یعنی داری ناز بیخود میاری. تا وقتی نازت خریدار داره خودتو جم جور کن و سنجیده رفتار کن تا به وقتی نرسی که یه پول سیاهم حسابت نکنن
میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
مسئله من خوردن نیس چون خودم غذا پختماینکه واسه من نیورد دلم گرفکاسه هم تا نصفه بود خودشم سیر نشد!
عزیزم منم با مادرشوهرم زندگی میکنم گاهی اندازه ی یه بشقاب یا پیش دستی غذا میده قرار نیست با اون غذا سیر بشیم که!قطعا خودمون شام یا ناهار پختیم فقط برای اینکه دلشون نیومده تنها اون غذارو بخورن یه مقدار میدن بالا که ما هم از غذاشون خورده باشیم انقدر حساس نباش
عیبی ندارا بارداری هورمونهات به هم ریخته حساس و مضطرب شدی اروم باش به پر و پای همسرت هم نپیچ این مسائل پیش پا افتاده است به خاطرش بحث نکن الان هم قهر نکن پاشو سفره بنداز غذا بخورید