2777
2789

از سر کار اومد ی سر ب مامانش اینا زد ( طبقه پایینن ما بالا) ی ظرف خورشت اورد اومد بالا موقع ناهارشون بود ، اومد نون ورداشت با سینی نشست بخوره گفتم برات غذا بزارم گف نمیخام همه رو خورد ی نگا ب من کرد گف میخوری برات بیارم ؟! گفتم اگ برات مهم بودم همونجا ب مامانت میگفتی اگ هست بی زحمت یکم واسه خانمم بکش میوردی گف چ میدونی ازین  خورشتا میخوری ! ( تا حالا درست نکردم) گفتم خب میوردی نمیخوردم میزاشتم تو یخچال یا خودت میخوردی یهو گف هر کی خورشت میپزه دو کاسه باید بزارم بیارم؟؟! منم پا شدم اومدم تو اتاق ، ( راستش ازم دلخور بود چون قبلش دعوامون شده بود مقصرم من بودم قول داد ببره بازار صبح بیدار شدیم بارون زده بود گف همه جا خیسه و تعطیله ی روز دیگه میریم منم قاطی کردم😔رف سر کار تلفن زد سرش داد زدم باهاش بد حرف زدم گوشیو قطع کردم میدونم کارام بچه گونس ولی از وقتی باردار شدم بخدا همش ی ریز گریه میکنم و سردرد دارم دنبال بهونم فقط گریه کنم 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بارداری بهم ریختی،یکم الکی گیر دادی بهش

ولی خب یه ظرف خورشت برای دونفر کافیه بخصوص وقتی خودت غذا پخته باشی

ولی باید یه تعارف بهت میزد چون حامله ای

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

از وقتی باردار شدی سر مرد همسایه هم داد میزنی؟

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

در این مورد هم ۹۰ درصدی مقصر شمایی 

یه کاسه خورش چیه که تبدیِل به مساله اونم بغرنج بشه 

شایدم چون بارداری نمتونی درست تصمیم بگیری،

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

شاید همینقدر غذا بوده که اورده☹️

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم