2777
2789

عزیزم اصلا کدوم خاستگاری تو مغازه دختر رو میبینه؟؟

حتی همون جلسه اول که مادروخواهر میخان دختر رو ببین

پامیشن میان خونه احترام میزارن به دختر وخانواده اش 

اونا میخان بیان خاستگاری یا شما که پاشی بری مغازه خواهرش ببینتت 

به معرف بگو خواهرش بیاد خونمون خاستگاری و ببینه منو 

پس ولش کن بی خیال خاک توسرش به معرفت بگوبهشون بگه من به کسی که ازالان برام ارزش قائل نیست جواب منفی ...

مادرم نگرانه بپره چون قبلا هم یکی بود مادره می‌گفت اول من باید بپسندم بهم خورد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر مجرد 43 ساله تو بیت رهبری راه نمی دن کلاهبرداریه

آفرین اونا یکی از شرایطشون متاهلیه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نه والا چه خصومتی دارن عاقلانه جواب میدن من خودم با این قشر سر و کار دارم هنوزم که هنوزه میگم خدا از ...

همین که اسم قشر رو اوردی ینی خصومت قبلی با یکی از این افراد داشتی و الان داری نظر راجب اون شخص که نمیدونید کیه اصلا میدید.از قشری که هیچی رو قبول ندارن هم هزار نفر ضربه دیدن ایا برا همه باید نسخه پیچید؟من مذهبی و چادری نیستم.ولی ممکنه این خانم باشه و اون اقا براش متناسب باشه.توی بحث ازدواج باید متناسب گرا بود نه ایده آل گرا...

همین که اسم قشر رو اوردی ینی خصومت قبلی با یکی از این افراد داشتی و الان داری نظر راجب اون شخص که نم ...

نه فقط اون شخص خیلی هاشون همینن حالا شما هرجور دوست داری برداشت کن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

ببین عزیز جوگیر نشو شما تو سنی نیستی که با دلایل نصفه و نیمه آدما رو رد کنی به فرهنگ شهری که ساکنشی خیلی بستگی داره این موضوع بعضی شهرا درست یا غلط اول مادر و خواهر شما رو میبینه اگه فرهنگ شهرتون اینه سخت نگیر

اما

به معرف بگو خواهرش بیاد منزل شما اینکه شما بخوای بری مغازه خیلی مسخره ست

عزیزم به اینا توجه نکن.خصوصا الان که اسم بیت رهبری اوردی با خصومت جواب میدن.راست میگه موقعتش حساسه.ت ...

الان کی از روی خصومت پست گذاشته چرا جو میدید اتفاقا همه روی مسأله انتخاب شدن توسط خواهر تاکید داشتن چرا انقدر راحت تهمت میزنید

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
گفت استاد دانشگاه هم هست الهیات درس میده.

کسی که اختیاری برای ازدواجش نداره ارزش نداره 

الان کی از روی خصومت پست گذاشته چرا جو میدید اتفاقا همه روی مسأله انتخاب شدن توسط خواهر تاکید داشتن ...

فکر میکنن عالم و آدم باهاشون دشمنی داره در صورتی که چیزایی که گفته میشه در موردشون حقیقته 

کارخوبی کردی ازهمین اول شان و عزت خودتو نشون بده موقع خاستگاری خانواده اقا داماد باید بیان

حداقل عکس پسره رو هم به من نشون نداد حرصم گرفت.

میگه نمی‌خواد اگه جور نشد پسره بیاد منم تو کف میذارم شون.