2777
2789
عنوان

حامله ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 128 پست
اینجا راهکار سقط نده چون نه تنها بهت توهین میشه بلکه ممکنه لغو کاربری هم بشی اکثر کاربرا یه جور رفتا ...

والا چطور میپرن به ادم 

من واقعا مشکلی نمیبینم

چرا اخه باید یکیو بیارم که هرروز ارزوی مرگ داشته باشه؟اخه خدا به من قدرت تفکر نداده؟اخه من مسئول نیستم؟اخه عذاب وجدان ندارم؟

خود اسی بهتر از ما شرایط زندگیشو میدونه یه چی میدونه که میگه نمیتونه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم همه چی به خدا نیس ما ادما تصمیم میگیریم که چیکار کنیم الان بچه های ناخواسته زیادی هستن که خو ...

شرایطش نیست ودلایل دیگه سقط رو توجیه نمیکنه

یابایدمراقب میبود ونبوده الانم بایدبپذیره

هی خدا منم دیروز متوجه شدم باردارم . نمی دونم چرا این طور شد. روحیه ام خیلی خرابه فعلا نمی خواستم بچ ...

عزیزم مبارک باشه🥰🥰🥰خدا بهت ی فرشته داده که ارزوهای خیلی هاست.. قدرشو بدون و بهش محبت کن.  اخه الان هر حسی داری اون درک میکنه و عاشقته🥹🥹

والا چطور میپرن به ادم من واقعا مشکلی نمیبینمچرا اخه باید یکیو بیارم که هرروز ارزوی مرگ داشته باشه؟ا ...

خیلیا اینجا فقط به قلب جنین فکر میکنن به زندگی که قراره تحمل کنه فکر نمیکنن بنظرم بحث کردن بی فایدس الکی خودتو اذیت نکن

والا چطور میپرن به ادم من واقعا مشکلی نمیبینمچرا اخه باید یکیو بیارم که هرروز ارزوی مرگ داشته باشه؟ا ...

تازه فکر میکنن اگه شما بگی سقط پس همین الان اسی دو تا قرص میخوره بچه سقط بشه 😐🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خیلی کارش درسته من میدونم نتیجه میگیری روبیکاست

ممنونممم خیلیی لطف کردی 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خیلیا اینجا فقط به قلب جنین فکر میکنن به زندگی که قراره تحمل کنه فکر نمیکنن بنظرم بحث کردن بی فایدس ...

مشکل من اینه قبلا سقط داشتم سقط حیلی سخته افسردگی داره دردش طاقت فرساست 

اگه بتونم تحملش کنم سقط میکنم 

چون شوهرم ادم نی از الان استرس دارم دختر باشه چه گلی بگیرم یه سرم این مرد ادم نی

خیلیا اینجا فقط به قلب جنین فکر میکنن به زندگی که قراره تحمل کنه فکر نمیکنن بنظرم بحث کردن بی فایدس ...

قلب اون جنین یهو نابود بشه بهتر از اینه در اینده و به مرور نابود بشه

زندگی سخته

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️