2777
2789
عنوان

شونزده سالمه گوشیمو چک میکنن نمیذارن اینستا نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 90 پست
چرا اصرار داری از جامعه عقب باشیم؟

از جامعه میخوای عقب نباشی برو درس بخون،کلاسی ورزشی،دوره ای شرکت کن ،مهرتی یاد بگیر، یا حتی سرکار برو..تو خونه لم دادن و تو اینستا چرخیدن تو جامعه آدم رو پیش نمیبره..خودتم میگی تو اینستا حال میکنی،ربطی به عقب افتادن از جامعه نداره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشكال پدر مادرت اينه كه با رفتارشون دين زده ات كردن نه علاقمند ب حجاب و چادر 

ولي نگرانيشون رو كاملا درك ميكنم سن حساس و جامعه گرگ و دختران مثل برگ گل

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اشكال پدر مادرت اينه كه با رفتارشون دين زده ات كردن نه علاقمند ب حجاب و چادر ولي نگرانيشون رو كاملا ...

چرا باید اجبار کنن؟

شما معتقدی؟ تو رو همون فاطمه زهرا اینطوری با بچت رفتار نکن بذار از همون اول مانتو بپوشه

ایکاش بهش بدی تا عقده ای نشه

يعني گوشي نداشته باشه عقده اي ميشه؟

عقده ي چي؟فضاي مجازي يا چت با دوستاش

تبلت داره انيميشن و برنامه هاي مورد علاقه اش هم ريخته تو تبلت ي عالمه كتاب داره ميخونه مرتب شهربازي و دورهمي ميبرمش دريا و پارك و خريد و رستوران و باغ با دوستاش ديگه عقده چي داره

چرا باید اجبار کنن؟شما معتقدی؟ تو رو همون فاطمه زهرا اینطوری با بچت رفتار نکن بذار از همون اول مانتو ...

اگر منم بگم چادر نپوش مطمعنم چادر رو كنار نميزاره 

چقدر سخته بچه داشتن انصافا اینستااصلا برای سن توخوب نیس من ۲۳ سالمه خودم پاک کردم خیلی ذهن ادمو شلوغ میکنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیتونن نصب کنن . همه جای دنیا کنترل روی بچه ها هست

برنامه های خارجی همشون گروه سنی دارن برای ورود ولی فکر میکنم زیر ۹سال باشه.

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋