2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 128 پست
پی تی ای رو کجا باید بدیم و کلاس هاش رو کی درس میده کسیو سراغ دارید؟

زیاد هستن توی ایران ولی من بهت پی تی ای لاین پیشنهاد میکنم هم وبسایت دارن هم اینستا همم تلگرا میتونی ازشون مشادره رایگان بگیری یعنی تعیین سطحت میکنن و بعد بهت میگن چکار کنی و منابع رایگان میخای توی یوتیوب بگرد فراوونه ولی میتونی از همین شروع کنی و رایگان مشاوره بگیری و بعد ببینی بسته ب شرایطت

دفترشون هم تهران هس طرفای انقلاب یعنی ادم بخاد قبل اینکه بره ازمون اصلی میره اینجا امتحان ماک میده دقیقا محیط و شرایطش مثلا ازمون اصلی هست

مدیر همین پی تی ای لاین خانم فرمانی هستن ک خودشون مهاجرت کردن جدیدا استرالیا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ازت ممنونم شما کلاس میری یا دوره هاشو تو یوتیوب میبینی

من خودم چون کلا زبانم خیلی پایین بود چون کلا هیچ گونه کلاسی نرفته بودم بصورت خودخوان از تلگرام ی دوره گرامر دیدم ۴۰جلسه ی بعدم در کنارش واژگان یاد میگرفتم بعدم از تلگرام ی نفر پیدا کردم ک امریکا هستش و بصورت رایگان اکثر کتاباررو تدریس میکنه دیگه با همین فایلهای پی دی اف کتاباشو میزاشت و تدریسش ک بصورت صوتی بود گذروندم اولش از کتاب امریکن انگلیش ۱شروع کردم و همینجور میرفتم کتابای بعدیش ک استاد رایگان تدریس میکرد بعد در کنارش کتاب اسپیک‌ نو ۱و ۲و ۳ک برای مکالمه هست میگذروندم ک سطح زبان عمومیم خوب بشه چون من نه کلاس زبانی رفته بودم توی دبیرستان و دانشگاه ن جایی با اینا زبان عمومی تقویت کردم ی جورایی میشه گفت از صفر البته این چیزا دبیرستان فقط یادم بود ک هیچ دردی نمیخورد

بعد تازه با همین پی تی لاین مشاوره گرفتم ک رفع اشکال کنم و تکنیکای ارمون یاد بگیرم و برم برای ازمون اصلی برای چند ماه اینده البته از قبل این پی تی لاین میشناختم 

ولی جدیدا دیدم گذاشتن اونایی ک سطح زبانشون پایین هس ما مشاوره میدیم تا زبانشون اوکی بشه یعنی کلاس انلاین میزارن تا ب سطح امتحان برسی

ولی اگه عجله نداری و زبانت خوب نیس میتونی بصورت خودخوان شروع کنی حالا از همین‌تلگرام یا یوتیوب بسته ب یادگیرتون داره

من خودم چون کلا زبانم خیلی پایین بود چون کلا هیچ گونه کلاسی نرفته بودم بصورت خودخوان از تلگرام ی دور ...

ممنون از توضیحاتتون

زبانم خوبه ولی در حد آیلتس نیست در حد آیلتس 5 و نیم ایناس

ممنون از توضیحاتتونزبانم خوبه ولی در حد آیلتس نیست در حد آیلتس 5 و نیم ایناس

اگه در حد ایلتس ۵ونیم هستی راحت میتونی با پی تی ای در حد ایلتس۶و نیم تا ۷ برسی پس با همین پی تی لاین خانم فرمانی ی مشاوره رایگان بگیر 

اپلیکشن چی هست؟از کجا دانلود کنم؟خودشون براتون ارسال میکنن سکه رو؟

همون اسنپ هست قسمت سرویس اعتباری نگا کنید ببینید اعتبار داده بهتون

بعد ب سایت فروشنده منتقل میشین و ادامه خرید

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
یه دنیا ممنون

♥️

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق