2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2063 بازدید | 128 پست
خانوادم نمیزارن فروشندگی کنم من از خدامه کار کنم همش به فکر مهاجرتم اونم جور نمیشه خدااا😭

برای مهاجرت نیاز ب پول داری خودم الان دارم بکوب کار میکنم ک زودتر مهاجرت کنم وقتی هدفت مهاجرت هس واسه هدفت تلاش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدتونم نمیده؟ البته ببخشید فضولی میکنم

نه نمیده

نامزدمه نه شوهرم ک بخواد پول بده ک

بگم بده نه نمیگه ولی خوشم نمیاد

بعد عقد ازش میگیرم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

سلام عزیزم بله کاملا معتبره از قسمت سرویس اعتباری اسنپ برات اعتبار میدن از 2 تومن تا 5 10 تومن بسته ...

اپلیکشن چی هست؟از کجا دانلود کنم؟خودشون براتون ارسال میکنن سکه رو؟

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
چکار میکنید

من دوتا شغل دارم یکی شرکت مشغول کارم و در کنارش توی کریپتو فعالیت میکنم فقط واسه ی هدف پولم جور بشه بتونم راحت برم

فقط برای خرجام ریال ی ذره توی حسابم دارم وگرنه هر چقد کم‌بیاد دستم میرم دلار میکنم

بازم خداروشکر من پیش خونوادم زندگی میکنم دیگه خرج خونه نمیدم بابام هزینه خونه رو میده

من دوتا شغل دارم یکی شرکت مشغول کارم و در کنارش توی کریپتو فعالیت میکنم فقط واسه ی هدف پولم جور بشه ...

بسلامتی. خوش بحالتون برای هدف تون تلاش میکنید شما پسر هستید پسر کار براش راحت تره 

زبانو چی کردید

دارم میخونم احتمالا توی همین دو سه ماه اینده برم واسه ازمون اصلی البته من دارم برای زبان pteمیخونم و نمره هدفم ۶۵پلاس و فعلا با همون پی تی لاین دارم کهر میکنم و گفتن میتونی ب زودی واسه ازمون اصلی بوک کنی و نمره هدفتو بیاری

از معلمی بدم میاد 😔دلم میخواس بزنم فاز ناخن کاری آرایشگری اونم که انقد زیاد شده دیگه نیروی کار نمی‌ ...

ببخشید عزیزم ولی قشنگ تا دلت بخواد بهونه داری برای کار نکردن

تو بخوای میتونی برای ناخن حالا سالن نشد اصلا مشتری بیاری خونه

تا نتونی پول جمع کنی نمیتونی شرایط مهاجرت رو مهیا کنی

تا خودتم نخوای همینجوری دائم اذیتی

من نمیدونم پی تی ای چیه فقط آیلتس رو شنیدم برا کدوم کشوره

Pteجدید هس چندین سالی میشه اومده و معتبره و برای کشورهای مثل استرالیا کانادا و حتی امریکا بعضی جاها قبول دارن

ومن دانشگاهای فنلاند چک کردم همشکن پی تی ای قبول دارن داره ی جور پیش میره ک بیشتر کشورا و دانشگاها قبول دارن

ایلتس هم هست ولی تا جایی ک من میدونم‌نسبت ب ایلتس اسونتره و اینکه راحتتر میشه نمره هدف گرفت و اینکه ازمونش انلاین هس و حضوری نیس و متاسفانه هنوز توی کشور ما برگزار نمیشه و باید بریم تر‌یه این ازمون بدیم

تافل هم هستش کلا این سه تا اکثر دانشگاها قبول دارن ایلتس،تافل و پی تی ای

آها عزیزم ممنون از این کیلویی ها میخری؟

نه اصلا  اونها که معلوم نیست جنسشان خوب هست یا نه و مشخص نیست به درد بخور هست یانه ، همش درهم ور همه،  من از پیج اکسسوری سفارش میدم و خودم جنس‌ها رو انتخاب می‌کنم، مواردی که ترند هستش و خوشگلن و جنساشون عالیه 

به شمام پیشنهاد میکنم پیج بزنید و بفروشید ، اگه میخای من آیدی ایتام رو میدم عکس نقره هات رو بفرست پیج زدم و کارم راه افتاد بتونم درصدی براتون به قیمت روز بفروشم که سود کنید ، نه اینکه بعنوان دست دوم که قیمتش یک پنجم خرید هست بفروشی و ضرر کنید