2777
2789
عنوان

فقط ماهی یک تومن میگیرم خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 127 پست
من خودم تصمیم گرفته بودم آنلاین شاپ بدلیجات بزنم بعد خواهرم منصرفم کرد که به درد نمیخوره و نمیتونی ب ...

آها عزیزم حتما دنبال علاقه ات برو آنلاین شاپ میگیره ولی نیاز به تبلیغ داره هزینه تبلیغ هم بالاس  الان شما عمده داری بدل میخری؟از کجا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما که مهندسی صنایع خوندی یکم توی رشته‌ت مهارت کسب کن اون پولی که میدی برای طلا و نقره رو بده چهارتا دوره بگیر یه زبان برنامه نویسی یاد بگیر یه جا کارآموزی برو بعد رزومه درست کن و مشغول شو

خانواده ای که همشون معلمن یعنی فرهنگی هستن و‌ ارزوشون یادگیری و پیشرفت توعه وگرنه نه هزینه تحصیلت رو میدادن نه هزینه کلاسات

ناخن کاری هم شد کار برای تو؟ یکم به فکر پرستیژ و شخصیت اجتماعیت باش . تو مهندسی خوندی که ناخن کار بشی ؟

اگه موافق ناخن کاری نیستن بخاطر اینه که تو شانت بالاتر از ناخن کار بودنه . مطمئنا تو یه شرکت کار کنی راضی میشن 

عه چ جالب من ماهی ۵۰ می‌گرفتم بدون هیچی عید شد ماهی ۱۰۰

نامزدی ام کردم قط شد چون ب هر حال زندگیشون خرج داره

یادم نمیاد کی لباس دلخواه خودمو خریدم

همیشه لباسای خاله و دختر خاله و ... تنم بوده 

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

آها عزیزم حتما دنبال علاقه ات برو آنلاین شاپ میگیره ولی نیاز به تبلیغ داره هزینه تبلیغ هم بالاس الا ...

من عمده میخرم ، از یکی از پیج های اکسسوری معتبر که از ۲ تومن هم میتونم خرید بزنم به بالا تازه خودمم میخام فروش عمده هم داشته باشم ، نه بابا چه هزینه ی تبلیغی ، باتوجه به سابقه ی ادمینی که این مدت داشتم میدونم که چطوری پیج رو بالا ببرم ،اول به دوست و آشنا میگی فالوت کنن ،بعد پیج های منطقه ای که هستی رو فالو میکنی و بعد باهاشون تبادل میکنی ، فالورهای فعال شون رو فالو میکنی و تعامل انجام میدی و یه سری کارهای دیگه بعد که پیجت بالاتر رفت و به درآمد رسیدی و پولش رو داشتی میتونی بگی برات تبلیغ برنن و ....😁

خب آخه من عاشق طلا و نقره ام اونا هم میگن تو خیلی داری برام نمیخرن آخه منم کلکسیون دارم‌ نمیدونم چی ...

سکه بخر ...نقره بدرد نمیخوره بعد سکه هات زیاد شدن بفروش واسه خودت طلا بخر