2777
2789
عنوان

بچه ها مهمون داشتم اونم رودروایسی دار آبروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ایده آل گرایین...مهموناتون چیزایی که شما نگرانشین رو اصلا ندیدن گلم🥰

دقیقااا مشکلم آیده آل گرا بودنمه😤روز قبلش اصن من ی خونه تکونی کردم😐 و خیلی اذیت میشم مهمان بیاد. و ی کارم مونده باشه

واقعا ینی متوجه اینا نشدن؟؟؟البته شیر موز هم تا ته خوردن اگر بد بود نمیخورن ن؟

حالا من همون روز اول آرایش میکنم حالا لباس آخر سر اشکال نداره فدا سرت

کلا خیلی اهل آرایش نیستم ، نهایت ی کرم و رژ ولی خوب لباس تند تند پوشیدم کلا از کار عجله ای بدم میاد و کلافه میشم اعصابم بهم میریزا

ولش کن بابا حرصه چیو میخوری اونم یکمااااهمن غذارو داده بودم بیرون درست کنن یجوری شور کرده بودن که نم ...

عهههه وای من سکته میکنم اونموقع ، من چون ۴ ۵ مدل غذا هم بود وقت کم آوردم دست تنها هم بودم

مییگم ک استرسیم،شوک بدی بهم وارد شد کلا و هنوز تو مخمه این داستان

برچسب استرسی رو به خودت چسبوندی همین باعث میشه به خودت حق بدی که به یه رفتاری که معقول نیست ادامه بدی 

یه جای اینکه بگی من استرسی هستم بگو وقتی مجبورم کارهام رو تند تند انجام بدم استرس پیدا میکنم نه اینکه ذاتا خودت رو منبع استرس بدونی 

اینطوری میتونی هم احساست رو به رسمیت بشناسی هم متوجه بشی موضوع بسیار کم اهمیته و تو بخاطر احساس منفی ای که اون موقع تجربه کردی هست که الان نمیتونی نرمال به قضیه نگاه کنی و در سطح فاجعه میبینیش 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
برچسب استرسی رو به خودت چسبوندی همین باعث میشه به خودت حق بدی که به یه رفتاری که معقول نیست ادامه بد ...

دقیقا درسته ،من ذاتا عجولم،و تند تند کارامو میکنم و اینکه میدونم ی تایم کمی هم دارم بدتر بهم استرس وارد میهشه

دقیقا درسته ،من ذاتا عجولم،و تند تند کارامو میکنم و اینکه میدونم ی تایم کمی هم دارم بدتر بهم استرس و ...

منم اکثرا عجله دارم و بسیار پر سرعت کارامو میکنم ولی بارها پیش اومده بعضی مهمونا زودتر بیان و کاری که میخواستم بکنم رو نرسم انجام بدم یا حتی به کل فراموش کنم

مثلا همین پنج شنبه دقیقا میخواستم شیرموز بیارم موقع ورود شون ولی یک ساعت گذشته بود من هنوز هیچی برای پذیرایی نیاورده بودم همینطوری کنار مهمونا نشسته بودم گل می‌گفتم گل می شنفتم 😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
کلا خیلی اهل آرایش نیستم ، نهایت ی کرم و رژ ولی خوب لباس تند تند پوشیدم کلا از کار عجله ای بدم میاد ...

چن سالته مگ؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆