2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اشتباه زیاد دارم . کلا تو اشتباهم . نمیدونم چرا تمام مراحل زندگیم اشتباه کردم برگردم ی آدم دیگه م ...

اشتباهو همه دارن تجربه بدست میاری دیگ اون راهو نمیری صبر داشته باش یه روزم روز توعه

شوهر کن

چرا؟

به نظرت میتونم خوشبخت شم؟

وقتی حس میکنم وقتش نیست و برام زوده و شاید به خودم ظلم کنم

این دیدگاهم رو زندگیم تاثیر نمیزاره به نظرت؟

چند سالتونه شما؟

من ۱۹ سالمه خیلی کم سن ان

اما اطراف ما این سن برای ازواج دختر مناسبه

راستش نمیدونم چکار کنم

اینم بگم که خانوادم نمیزارن بیشتر مجرد بمونم

میگن بلاخره ازدواج میکنی

نه الان حالا یه ماه بعد

ولی حداقل مورد خوبو رد نکن

راستش خیلی گیجم

اشتباهو همه دارن تجربه بدست میاری دیگ اون راهو نمیری صبر داشته باش یه روزم روز توعه

اخه من دقیقا اشتباهاتمو دارم دوباره تکرار میکنم . بخدا نمیدونم ایراد از کجاست ولی دقیقا از همونجاهایی ضربه خوردم دوباره دارم میخورم 

اهان حالا این صمیمی رو میتونی اروم اروم کمش کنی

کمش کردم چند ساله ولی کاش جلوتر  می فهمیدم  

من خواهر نداشرم اون موقع  زنداداش هم نداشتم کلا از دنیای خانواده  شوهر و روابط هیچی  نمیدونستم  و مادرم هم من رو به جلب محبت تشویق میکرد 😬🤐

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
درس خوندن بعد ازدواج سخته بعد رفت و آمدش دردسره برای من مثلا همسر من موافق نیس برم سر کلاس و خیلی مش ...

یه کامنت بالاتر رو بخون عزیزم من نوشتم

من بیشتر از یک سال دیگه نمیتونم مجرد بمونم

مگر اینکه خیلی بجنگم با خانوادم

طلاق 😏نه زندگی میکنم نمیزارن طلاق بگیرم

اه خدا بهت صبر بده یه جوری خودتو مستقل کن از دستش راحت شی حالا اخلاقش چه جوریه شبیه ادمای هست که پیشمون باشه یا شبیه ادمای هست دست پیش‌میگیره‌پس نیوفته