2777
2789
عنوان

اونایی که یکی دوتابچه دارن چجوری میرن سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 60 پست
چه کار خوبی آفرین بهشزن داداش دوستم هم بچه ش رو میورد پیش مامان دوستم (یعنی مادرشوهرش) و ماهانه پول ...

ولی دوستمون قشنگ گفت 

بنظرم یه تیکه طلا بهتر از پوله 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرکتها و اداره ها و ...شرایطشون با هم فرق داره.من چیزی به اسم مرخصی زایمان و ... نداشتم،به خاطر بچه ...

آره همکاری نکنن نمیشه رفت، باید صبر کنی بچه برسه به سنی که قابلیت موندن تو مهد رو داشته باشه حداقل

عجبکجایید شما؟

علوم پزشکی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم بچم پیش مامانمه البته قبل اینکه سرکار هم بیام مامانم نگه میداشت پول که یه جوریه ولی من تصمیم دار ...

افرین به مامانت

مامان حتی یک ساعتم بچه منو نگه نداشت

تو بدترین شرایط اصلا کمکم نکرد

اگه می‌کرد من حسابی جیران میکردم

حالا هیچ کاری نکرده میگه من از حقوقت سهم دارم 😢😢😢

منم بچم پیش مامانمه البته قبل اینکه سرکار هم بیام مامانم نگه میداشت پول که یه جوریه ولی من تصمیم دار ...

مامان منم خیلی بهم کمک کرد تا بچه ها بزرگ شدن،من به بهانه های مختلف براش چیزایی که نیاز داره میخرم،یا گاهی پول میدم بهش،یا مثلا میبرمش کارای زیبایی انجام بده و ...

زن داداش من هردوتاشو مینداخت سر ما و میرفت سرکار و بعدم میومد خونه استراحتشو میکرد و به کاراش رسیدگی میکرد و در آخر الکی میگفت اضافه کرا وایستادم و ما با دوتا بچه پاره میشدیم🤦🏻‍♀️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
مامان منم خیلی بهم کمک کرد تا بچه ها بزرگ شدن،من به بهانه های مختلف براش چیزایی که نیاز داره میخرم،ی ...

قدر مادرت رو بدون 

مامان من همیشه میگه من کاری نمیکنم

ولی شما باید برای من همه کار بکنید

اونجاها که معمولا اوکی هستنشرکتی و اینا هستید یا رسمی؟

طرحم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
ولی دوستمون قشنگ گفت بنظرم یه تیکه طلا بهتر از پوله

آخه مامانم همیشه دوست داشته درآمد داشته باشه که بیرون رفتنی هر چی دوست داره بگیره مثل لباس و ظرف و اینا 

بخاطر همین میگم پول 

اما مادرهمسرم وضعشون از ما بهتره و احتیاج به پول ندارن برای ایشون میتونم هدیه غیرنقدی بگیرم

مادری که خودش دلسوز و مراقب تمام و کمال فرزندش نیست، توقع اینکه هفت‌پشت غریبه غصه تربیت و سلامت فرزندش رو بخوره نباید داشته باشه! 

وقتی بچه‌ها رو  به دست غریب و آشنا و مهد می‌سپرند، باید منتظر مواجهه فرزندشون با انواع و اقسام آفت‌هایی که از سر اهمالکاری و نشست و برخاست با هرکس و ناکس در معرضش قرار می‌گیره باشند!  

اگر کسی تمام زندگی‌شو بفروشه و باهاش قطعه جواهری بخره؛ برای به امانت سپردنش خیلی هراس خواهد داشت؛ و فرزند آدم کم از اون تکه سنگ نیست!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اونجاها که معمولا اوکی هستنشرکتی و اینا هستید یا رسمی؟

نه اصلاً اینطور نیست 

همه همکارا ناراضین 

استخدامی با 27 سال سابقه حکمش تازه 17 تومنه 

کلی هم کسری داره بنده خدا میگه 15 تومن هم دستمو نمیگیره...