2777
2789
عنوان

اونایی که یکی دوتابچه دارن چجوری میرن سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 60 پست
افرین به دوستت که میدونه وظیفه مادرش نیست بچه داری و در قبالش یه چیزناقابل به مامانش میده.... واقعا ...

خودش که نمیده ازش میگیرن البته خدارو شکر وضع مالی همسرش خوبه و براش مهم نیست 

اونموقع ۲۰ سالش بود الان دیگ کار نمیکنه 

تهران 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی به کار دارهخانمای کارمند کمک هزینه مهد میگیرن تا شش سالگیهزینه مهد هم تو هر شهر متناسب با متوس ...

کی اینو گفته 

اصلاً اینجور نیست... 

اینا حقوق ما رو بدن کمک هزینه بخوره تو سرشون 

خانمایی که بچه دارن تا پایان 6 سالگی بچه یه روز در هفته به انتخاب خودشون آف دارن 

همین... 

تازه همونم که آف هستن پول ناهارشونو که 30 تومنه کم میکنن😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دوستم رفت ناخن کاری به مادرش پول می‌داد بچشو نگه داره 😐

منم بچم پیش مامانمه البته قبل اینکه سرکار هم بیام مامانم نگه میداشت 

پول که یه جوریه 

ولی من تصمیم دارم برا مامانم یه تیکه طلا بخرم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
منم بچم پیش مامانمه البته قبل اینکه سرکار هم بیام مامانم نگه میداشت پول که یه جوریه ولی من تصمیم دار ...

آفرین واقعا کارت و طرز فکرت خیلی خوبه 

دم مادرت گرم هواتو داره بچتو نگه میداره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
من دارم میگم دیگهخودم شاغلمروزی یه ساعتم از بقیه زودتر میرن یا دیرتر میان

به ما که نمیدن... 

من بچه کوچیک دارم یه روز در هفته بهم آف دادن 

همین...

کدوم ارگان هستین؟!

به ما که نمیدن... من بچه کوچیک دارم یه روز در هفته بهم آف دادن همین...

گفتم دیگه بستگی به کارت داره

هرجایی قوانین داخلی خودش رو داره. اون یه ساعت تقلیل کاری قانون مجلسه برا همه هست اما بقیه رفاهیات فرزند بستگی به ارگان داره

گفتم دیگه بستگی به کارت دارههرجایی قوانین داخلی خودش رو داره. اون یه ساعت تقلیل کاری قانون مجلسه برا ...

به ما حق فرزند هم نمیدن🤧

دوستم رفت ناخن کاری به مادرش پول می‌داد بچشو نگه داره 😐

چه کار خوبی آفرین بهش

زن داداش دوستم هم بچه ش رو میورد پیش مامان دوستم (یعنی مادرشوهرش) و ماهانه پول میدادن

منم ان شاالله بچه دار شدم و مامانم نزدیکم بود همین کارو میکنم 

شرکتها و اداره ها و ...شرایطشون با هم فرق داره.

من چیزی به اسم مرخصی زایمان و ... نداشتم،به خاطر بچه زودتر برم یا دیرتر بیام و مرخصی اضافه و ... هم اصلا و ابدا

برای همین تا ۵ سالگیشون سرکار نرفتم

کی اینو گفته اصلاً اینجور نیست... اینا حقوق ما رو بدن کمک هزینه بخوره تو سرشون خانمایی که بچه دارن ت ...

به ما تا ۶ سالگی پول مهد میدادن

ولی کم کردن ساعت کاری تا دو سالگی بچه بود

البته بچه های من دیگه بزرک شدن شاید قوانین فرق کرده باشه