2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتنم نعمتیه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
خسیس نبودن مهمتر از پولداری خیلیا هم پول دارن ولی نمیخرن برا بچه هاشون اگه جای اونا باشی که بدتر حرص ...

خب اینکه ۱۰۰درصد 

منطور من پدر پولدار دست و دلبازه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پرتوقع شدن بچه های الان والا ما با اتوبوس میرفتیم خوشحال هم بودیم که پول اتوبوس داریم حالا مثلا م ...

امام علی فرمودن بچه هاتون رو برای زمان اینده پرورش بدین .یعنی اون زمانا دیگه گذشت اون موقع همین گوشی که دستته هم نبود وخیلی چیزا عهدبوق تا الان اوضاع فرق داره

اخه وقتی خود آدم لذت نبره چه فایده من الان تو اوج جوونی ۲۱سالمه دلم میخواست یه ماشین زیر پام باشه ول ...

درسته عزیزم.ببین یا باید خانواده داشته باشن یا خودت تلاش کنی بهش برسی یا ازدواج خوبی داشته باشی.این فامیلی که‌میگم از صفر شروع کرد و الان بچهاش تو رفاهن خودشونم دارن لذت میبرن.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
درسته عزیزم.ببین یا باید خانواده داشته باشن یا خودت تلاش کنی بهش برسی یا ازدواج خوبی داشته باشی.این ...

بابای من خیلیییی موقعیت‌های خوبی داشت ولی همرو خودش خراب کرد 

یه خونه داشتیم ۱۰سال پیش فروختش ۶۰تومن ، به پولشم احتیاجی نداشتا ، پولشو برد گداشت بانک الان محلش شده ۱۵۰ 

اون خونه شده ۲میلیارد و ۵۰۰

امام علی فرمودن بچه هاتون رو برای زمان اینده پرورش بدین .یعنی اون زمانا دیگه گذشت اون موقع همین گوشی ...

خب پس شما به فکر آینده ی بچت باش از حالا ماشین و خونه بخر براش، خب اون پدر بدبخت چه گناهی کرده؟؟

اموال پدرم دست مادرم بود. مادرم هم پسر دوست بود. فقط برای برادرم خرج می‌کرد. دو تا خونه و ماشین. مغازه 250 متری و عروسی مفصل و موبایل اپل و هر چیزی که دلش می‌خواست بهش میداد. 

ولی زمانی که خواستم ازدواج کنم زورش اومد به من جهاز بده. جهیزیه دست دوم. بالشت و پتوهای کهنه خودش را به من داد. از خونه مردم وسیله میخرید برای من. از سمساری وسیله دست دوم. به من گفت دختر شوهر کنه. میشه دختر مردم. حتی به من می‌گفت خونه من نیا.  عروسی هم نداشتم.  

ولی هر روز غذا می‌پخت برای برادرم و زنش می‌برد. تا یکسال. بعدش هفته ای سه شب برادرم و زنش شام خونه مادرم بودن 

حالا بماند.... ولی الان سالها گذشته. برادرم پرتوقع تر شده. مادرم را اذیت میکنه. زنش هم محل سگ به مادرم نمیزاره. 

مادرم تنها شده. 

به این میگن کارما 

بابای من خیلیییی موقعیت‌های خوبی داشت ولی همرو خودش خراب کرد یه خونه داشتیم ۱۰سال پیش فروختش ۶۰تومن ...

وای بابای منم همینه بخدا.ی باغ داشتن اصلا هیچ نیازیم به پول نداشتن فروخت ۶۰تومن الان باغه شده ۳تومن.چقدر گفتیم نکن اصلا حرف گوش نداد بعد فکر کن به فاصله ۳سال باغ اینقدر رشد کرد.چقدر موقعیت داشت همیشه ام پول داشت چون حقوقش بالا بود اما فقط پولو انداخت بانک یعنی شم اقتصادی صفر.همون باعث شد من اصلا راه اونو‌ نرم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

پدرم زمین داشت. ولی مادرم فروخت برای پسرش خرج میکرد. 

ولی من که میدونم چوب خدا صدا نداره.. 

زن داداشم با پول پدرم هر سال مسافرت خارج. 

من بیرون شهر تو خونه خرابه زندگی میکردم.