2777
2789
عنوان

بابای پولدار داشتنم نعمتیه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عالیه.من بابام وضع مالیش متوسط بود اما‌کسی رو میشناسم‌واسه تولد ۱۸سالگی دخترش ی شاسی بلند براش خ ...

اخه وقتی خود آدم لذت نبره چه فایده 

من الان تو اوج جوونی ۲۱سالمه 

دلم میخواست یه ماشین زیر پام باشه ولی نیس

پولدارا حتی مدل نوار بهداشتیشونم باما فرق داره

حتی طعم اجیلایی ک میخورن باما فرق میکنه

حتی بچه هاشون مدرسه کتابای متفاوتی میخونن

یادمه زمانی ک شاد اومد برای درس خوندن غیر حضوری اونا یه اپلیکیشن متفاوتی داشتن ک باهاش درس بخونن

چقد دلم پره😂😂😂

در این حد تفاوت میاره

بابای پولدار دست و دلباز نعمته نه بابای پولدار خسیس،،،، بابای من پولدار بود اما خسیس ،،،هیچ فرقی با ...

۱۰۰درصد درسته 

وقتی پولدار باشه ولی نخره بیشتر زور دارع

چه پرتوقع شدن بچه های الان والا ما با اتوبوس میرفتیم خوشحال هم بودیم که پول اتوبوس داریم حالا مثلا ماشین نداشته باشی چی میشه ؟ ترافیک میشه هوا آلوده میشه با دوچرخه برو 

چه پرتوقع شدن بچه های الان والا ما با اتوبوس میرفتیم خوشحال هم بودیم که پول اتوبوس داریم حالا مثلا م ...

محیط اینطوری می‌طلبه 

من الان اکثر دوستام ماشین دارن 

فقط منم که ندلرم

۱۰۰درصد درسته وقتی پولدار باشه ولی نخره بیشتر زور دارع

اره خیلی،،،،ما بومی بندرعباسیم چادرای قشنگ و گرون با لبلس بندری میپوشیم یادمه به خاطر یه چادر که قیمتش یه کم گرون بود چقدر التماس کردم نخرید برام،،،،، کلا اینقدر چیزی برام نخریده بودن که کم توقع بار اومدم

محیط اینطوری می‌طلبه من الان اکثر دوستام ماشین دارن فقط منم که ندلرم

خسیس نبودن مهمتر از پولداری خیلیا هم پول دارن ولی نمیخرن برا بچه هاشون اگه جای اونا باشی که بدتر حرص میخوری