2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خونه خریده سپرده ب من نگن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 67 پست
میگی دروغ میگی خب ی دلیل بیار برای دروغ گفتنم؟؟؟ادما از ترسشون دروغ میگن دیگه

برای اینکه دیدی کسی بهت حق نداد 

الکی مبلغ رو زیاد کردی 

میخواستم جوابتو ندم ولی گفتم فکر نکن مردم نون رو با گوششون میخورن 

الان ملت زرنگ شدن کسی رو نفهم فرض نکن که به ضرر خودته

اینکه انقدر تنگ نظره سپرده به زن داداشش نگن

دلش نخواسته بگه به استارتر چه

جاری منم تا زایمانش به من مگفت باردارم چون دلش نخواسته

به من چه 

و این وسط به شما چه فحش بدی

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم همین کارو میخاستم بکنم شوهرم نذاشت

ببخشید میگما یه وقت ناراحت نشو 

ما از روی نوشته های خودت نظر میدیم 

من اینجور متوجه شدم که شوهرت یه عده دوست داشت که پیش خواهرشوهرت قرعه باز میکردن 

این دفعه تو گفتی اینا رو بیار خودمون باز کنیم 

شوهرت مخالفت کرد 

این کار اخلاقی نیست... 

تو برو برای خودت عضو جدید پیدا کن... 

اول از همه اینکه ما چون خودمون زیاد قرعه باز میکنیم میگم 

من هر دفعه که اسمش میاد فقط پیش دوتا خانم اسم مینویسم به بقیه اعتماد ندارم منشی شرکت شوهرم اینا باز میکنه چند دفعه است میگه هربار به شوهرم میگم نه اگه پولمونو بخورن چی

این فرض رو هم بذار که شوهرت اگه به دوستاش میگفت خواهرش باز نمیکنه و کس دیگه ای هست اونا هم عقب نشینی میکردن! 

بالاخره مبلغ پایینی هم نیست میگی 500 میلیونه! 

تو فعلاً با 10 میلیون 20 میلیون شروع کن تا اعتماد بقیه رو جلب کنی... 

سنگ بزرگ نشونه نزدنه عزیزم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
من طرفم با استارتر نیستاااا کلی میگممن با بدختی خونه خریدم حتی حلقه هامونو فروختیم با کمک بابام خونه ...

خانواده همسر منم همینن 

دوران عقد خونه خریدیم هزار تومن کمک نکردن من طلای مجردیم ماشینم و پول نقد برای جهیزیه دادم که خونه بخریم اصلا نپرسید چند شد کمک میخواید 

برگشت گفت من آمادگی برگزاری مراسم عروسی دارم چقدر آدم بی شعور میدونست من کل پول جهیزیم و ماشینم همه دادم پسرش خونه بخره الان آمادگی ندارم منم گفتم ما الان آمادگی نداریم 

۱سال و نیم بعد عروسی گرفتیم تا من جهیزیه گرفتم فقط پول باغ داد شام و میوه و شیرینی  بقیه چیزا بعهده همسرم بود فیلمبردهر لباس عروس آرایشگاه و..... 

بعد ۱۳ سال هنوزم دارن میگن ما چه عروسی براتون گرفتیم و ال و بل 

با اینکه وضع مالیشون خوبه و همسرم تک پسره تا حالا هزارتومن کمک ندادن 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
ببخشید میگما یه وقت ناراحت نشو ما از روی نوشته های خودت نظر میدیم من اینجور متوجه شدم که شوهرت یه عد ...

خب بله حرف شما درسته دوستای شوهرم ب اعتبار شوهرم پیش خواهرش نوشتن ینی ب خواهرش بیشتر از خود شوهرم اعتماد دارن؟؟؟اگه میگفت پیش یکی دیگه اره شاید عقب نشینی میکردن ولی ن پیش خود شوهرم