2777
2789

از این بشر متنفرم ولی در ظاهر خیلی باهاش خوبم طلاق گرفته با مادرشوهرم اینا زندگی میکنه اولأ از اینکه کل خانواده شوهرم از بغل شوهرم میخورن حالا کم یا زیاد الانم اینا چند سال بوده قرعه کشی راه مینداختن اولی رو هم خواهرشوهرم بر میداشت دیگه امسال ک من با شوهرم ازدواج کردم گفتم این افراد قرعه کشی رو همه رو تو جور کردی دوستای تو هستن بیا قرعه کشی رو خودمون برگزار کنیم اولی رو خودمون برداریم ک خواهرش نذاشت الان فهمیدم تازگیا خونه خریده  مردم چ زرنگن بدم ب شوهرم سپرده ب من نگه ولی من ب خاطر دهن لقیه شوهرم خودم باید مثل ی دختر خوب برم همه چیو بهشون بگم این ک زن و بچه داره باید مستأجر باشه اون بااین زرنگ بازیاش صاحب خونه بشه نگید حسودم و اینا من بابام همین الان بخام ی خونه خیلی خوب بهمون میده ولی من میخام با تلاش خودمون ب دست بیارم همه چیو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جمله اخرتو خودت بخون گفتی تلاش خودمون پس ینی برات مهم نباشه ک اونا چکارمیکنن وپدرمادرش خریدن براش یان انشالله خداب خودت بده

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه قبل ازدواج همسرت کمک مالی به خانواده اش میکرده ایراد نداره ولی بعد ازدواج داستانش فرق دارا

بد ازدواج داره میکنه میدونی کمک نمیکنه ب عینه دیدم ازش میپیچونن مثل همین قرعه کشی ک حق ما بود 

اصلا برات مهم نباشه.قرعه کشی فقط جور کردن افراد نیست راه انداختن و مدریت کردنش هم سخته.اگه با خواهر ...

خب عزیزم منم نگفتم اون مدیریت کنه گفتم بیار خونه خودم برگزار میکنم مگه چیم از اون کمتره