2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خونه خریده سپرده ب من نگن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 67 پست
خاک تو سرشششششششش باهاش در ارتباطی؟

چرا خاک تو سرش اینکه زندکیش رو ساخته و زرنگ کارش بوده؟

اون همه سختی تو زندگیش کشیده و جدا شده ....چی نیدونه از دردهای دوران طلاقش

چقدر ادمها بد شدن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
این انتظار درستی نیست الان طرف ما هم دارن قرعه باز میکنن 30 تا عضو میخوان از این 30 تا 18 نفر اسم نو ...

بابا من نگفتم اولی رو بدین ب من من کلأ گفتم ب شوهرم بیا قرعه کشی رو خودمون برگزار کنیم آذماتو بکش بیزون دستشم درد نکنه تا حالا کرده نذاشت شوهرمم گفت گناه داره ولش کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون هیچوقت مثل اینا گدا گشنه نبودیم ب خواهر برادر خودمون رحم نکنیم پول برامون ملاک نبود

من یکساله ازدواج کردم 

بخدا بعضی اوقات میگم خدایا من چکار کردم که بعد از عمری که ازدواج کردم باید همچین کسایی گیرم میومدن 

شوهرمم انگار تو این دنیا نیست ، اونا هم که لاشخورن

بعد همه چیو ازم پنهون میکنن، شوهرم میاد میگه آکا بهم میگه تو رو خدا بهشون نگو میدونی 

پستهای قبلی گفتی از چه راهی همسایه رو آزار بدم

معلومه اهل خاله زنک بازی هستی 

تا زمانی که این خصلت رو داری روی آرامش رو نمی بینی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
اخه چرا یه آدم انقدر باید حقیر باشه که خوشی کسی رو ازش مخفی بکنن . پس حق داشتن ازش مخفی کنن انگار

من طرفم با استارتر نیستاااا کلی میگم

من با بدختی خونه خریدم حتی حلقه هامونو فروختیم 

با کمک بابام خونه خریدیم 

وقتی دنبال خونه بودیم پدرشوهرم با تشر بهم گفت اصلاً پولش مهم نیست چرا فلانی (پسرش) باید خونه داشته باشه برای خودش!؟ 

اونجا بود که به خودم گفتم خدایااااا بندت نه تنها به من کمک نمیکنه بلکه حتی واسه من نمیخواد... تو بخواه که خواستن تو قشنگ تره

اومدن خونمون شام کوفت کردن ولی یه جعبه شیرینی هم نیوردن! 

اونرروزا انقدر غرق در خوش حالی خونم بودم که حتی حرفش برام مهم نبود من که همیشه فی البداهه جواب میدادم اون بار هیچی نگفتم خندیدم و خداحافظی کردم 

چی داشتم بگم به پدری که چشم نداشت حتی ببینه پسرش داره خونه میخره! 

شوهرم برای توجیه میگه چون خودشون پول نداشتن کمک کنن اینجور گفتن! و منم هر بار گفتم پول یه جعبه شیرینی هم نداشتن؟! یه بسته قند شکر یا حتی یه قوطی رب از خونشون می اوردن! این انتظار زیادیه؟! 

شوهرم زنگ زد به باباش گفت خونه پیدا کردیم گفت به ما چه 

زنگ زد گفت میخوایم مبایعه نامه بنویسیم 

گفت به ما چیه 

زنگ گفت میخوایم بریم دفترخونه بازم گفت به ما چه 

من درک میکنم اینکه شاید طرف نتونه کمک مالی کنه! 

ولی اینو درک نمیکنم که حتی حضور هم نداشته باشه! وقتی پسرت دلش به حضورت گرمه و تو نیای! 

میتونست بگه بیاین پول بونگاه رو من میدم من ندارم کمکتون کنم ولی این یه میلیون با من...  حتی این کار رو هم نکرد😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اخه چرا یه آدم انقدر باید حقیر باشه که خوشی کسی رو ازش مخفی بکنن . پس حق داشتن ازش مخفی کنن انگار

حقیر ؟؟؟خداروشکر بابای من امقدر تو دست و بالم ریخته وقتی دختر بودم ک مثل اینا و امثال شما نیستم شماهم حتمأ از جیب اینو اون ب جایی رسیدی ک انقدر فشاری شدی من اگر دنبال پول و مادیات بودم مطمئن باش با شوهرم ازدواج نمیکردم شماخا از درک و فهم عاجزید فقط میخایید ی چیزی گفته باشید اصلأ حتی نمیفهمید طرفتون داره چی میگه درضمن من خیلی چیزایی دارم اگه بخام خودمو باهاش قیاس کنم ب گرد پامم نمیرسه ولی حرف من چیز دیگه ایه افکار امثال شماهاهم برام مهم نیست

بابا من نگفتم اولی رو بدین ب من من کلأ گفتم ب شوهرم بیا قرعه کشی رو خودمون برگزار کنیم آذماتو بکش بی ...

بیخیال  بابا 

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 

خودت قرعه باز کن عضو جمع کن 

الان خیلی از مردم مشتاقن 

اگه کارت روی اصول باشه و منظم و به موقع پولا رو جمع کنی و به موقع بدی و خدایی ناکرده تقلبی در کار نباشه عضوهات ثابت میشن و برات مشتری جدید میارن... 

زنداییم خواهرش قرعه باز میکنه ولی همش میاد پیش همسایه ما میگه کارشون نظم نداره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چرا خاک تو سرش اینکه زندکیش رو ساخته و زرنگ کارش بوده؟اون همه سختی تو زندگیش کشیده و جدا شده ....چی ...

اینکه انقدر تنگ نظره سپرده به زن داداشش نگن

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40