2777
2789

آره چون کارمن دولتن فکر میکنن ایرانو با جاش خریدم انگار انسانهای سطح بالایین منم از بانک صادرات یه وام گرفتم اگه بدونی چه حرفای زشتی شنیدم قسم خوردم به سمت این بانک دیگه نرم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
الان نباید سرکار باشین؟

سرکار هستم کارامو انجام دادم یک ساعت دیگه جلسه فرماندارب باید بریم با مدیر بخشم

جزییات دیگه ای هم خ‌استین بهتون میگم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره چون کارمن دولتن فکر میکنن ایرانو با جاش خریدم انگار انسانهای سطح بالایین منم از بانک صادرات یه و ...

خواستم پلیس افتخاری شم ازم تست سلامت روان گرفتم بعد کارکناب دولت روانین زنیکه روانی ندیدی چه شلخته و لباسا کثیف و چروک و سیبیل

سرکار هستم کارامو انجام دادم یک ساعت دیگه جلسه فرماندارب باید بریم با مدیر بخشمجزییات دیگه ای هم خ‌ا ...

چه جالب یک ساعت بیکاری، اونم کارمند رسمی دولت، زنگ تفریح دارین پس

چه جالب یک ساعت بیکاری، اونم کارمند رسمی دولت، زنگ تفریح دارین پس

اره زنگ تفریح هم داریم

خداراشکر کارامو به چند دسته تقسبم میکنم زود به زود انجامشون میدم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اونا عقده ای به تمام معنا هستن

جز عقده هیچی نمیبینم توشون

اینا همونایی ان ک با پارتی بازی نشستن پشت اون میز 

وگرنه کسی ک درس بخونه زحمت بکشه قطعا ادم با اصالت و فهمیده ایه مثل بیشتر کارمند های خوش برخورد ک تعداد کمی دارن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خواستم پلیس افتخاری شم ازم تست سلامت روان گرفتم بعد کارکناب دولت روانین زنیکه روانی ندیدی چه شلخته و ...

برا وام فرزندآوری رفتم کارمند بانک به من میگفت چیه هر  روز میرین بچه میارین میارین اینجا میگین وام بدین حالا چنتا بچه داری  گفتم والا اولین فرزندم هست باز گفت این وام یه پول مفتیه دولت انگار انداخته کنار کوچه وردارین بخورین کیف کنین یعنی سطح شعورش اندازه گاوم نبود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
باشه آفرین که زود زود انجام میدی

کارمند ربات نبست که از ۸ ساعت کار اداری بشینه کار انجام بده

بلاخره چایی چیزی نهاری کاری داره

هیچ وقت از زیر کار در نرفتم چون دنبال مسولیتم و ذلم میخاد رتبه کاربم خوب باشه تا مدیر شم ذر اینده

انشالله

ممنون خانم