2777
2789

چند تا تاپیک خوندم خیلی چیزای بدی نوشته بود در مورد خوردن کالباس در شیردهی متاسفانه دوشی پیش ساندویچ کالباس خوردم کاش نمی‌خوردم دوشنبه بچم اصلا خواب نداره و همش بالا میاره از بینی و دهان انگار شیرم بدمزست نمی‌دونم چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنین بچم ۲۰روزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای شما شیر بچه میشهکالباس مواد ضد فساد گوشت و مواد نگهدارنده قوی داره دیگه واسه سلامتی هر دو تانون ...

تو دوران بارداری هم خیلی بده؟ی دوباری خوردم همون موقع 🤦

زیره بخور یا عرق نعنا میره تو شیرت و دل دردش خوب میشه

این چیزا به غیر از ضررش شیر رو بدبو میکنه

بچه های حالا هم اکثرا به پروتئین گاوی حساسیت دارن ببین اگه مدفوعش شیشه ای شده یا رگه ی خونی داره یا جایی از بدنش ریخته بیرون یعنی حساسیت داره

همش دارم میدوشم ب نظرت کم بهش شیر بدم؟چی بخورم ک از شیرم بره 🤦خاک برسرم

دور از جونت

یکم سیب رو رنده کن با گلاب و عرق بیدمشک و عسل بخور هم خوشمزه است هم قوت داره هم شیرن رو خوشبو و خوشمزه میکنه

تو دوران بارداری هم خیلی بده؟ی دوباری خوردم همون موقع 🤦

اره گلی غذا به خون تبدیل میشه و تغذیه جنین خونه

ولی نگران نباش یکبار جیزی نیست 

انشاالله ازین به بعد رعایت کن

سعی کن غذای پخت تازه بخوری

زندگی نیست بجز نم نم باران بهار 🌱🌈
زیره بخور یا عرق نعنا میره تو شیرت و دل دردش خوب میشهاین چیزا به غیر از ضررش شیر رو بدبو میکنهبچه ها ...

عرق نعناع دیشب خوردم نه خدارو شکر مدفوعش اوکی بدنشم نریخته بیرون ترنجبین بهش بدم یا نه؟

عرق نعناع دیشب خوردم نه خدارو شکر مدفوعش اوکی بدنشم نریخته بیرون ترنجبین بهش بدم یا نه؟

چند ماهشه؟

این سنتی ها میگن بده ولی حقیقت من میترسم به بچه زیر یک سال از این چیزها بدم.گریپ میکسچر از داروخانه بگیر یه کوچولو بهش بده در حد نوک قاشق چایخوری

چند ماهشه؟این سنتی ها میگن بده ولی حقیقت من میترسم به بچه زیر یک سال از این چیزها بدم.گریپ میکسچر از ...

کلا کولیک داره دکتر براش قطره دل درد داده قبل این موضوع ۲۰روزشه😢الهی بمیرم بچم بی تاب شده خیلی

خب همون قطره رو بهش بده

اونم میدم شب و صبح اما همش ب خودش میپیچه دوشبه همشم دارم شیرم و تخلیه میکنم میریزم دور یکی در میون بهش شیر میدم تا کی تو شیرم هست؟

2810