2777
2789
عنوان

بعد بگید چرا از آدما متنفری

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی فقط درس خواندن و ازدواج نیس.چه بسا آدمایی که هم ازدواج کردن هم درس خواندن اما نه احساس خوشبختی دارن نه علامه دهر شدن.یکی تو ۱۵سالگی یا حتی کمتر ازدواج می‌کنه یکی چهل ب بالا یکیم دلش میخواد تا آخر عمر تو خونه پدرو مادرش باشه.هر آدمی حق انتخاب واسه ادامه  زندگیش داره وبه نظرم به هیچ احدی مربوط نیس حتی پدرومادر

عجب. اتفاقا عاقلم! ۴۰ سالمه مجردم به انتخاب خودم. مهندسی معماری خوندم شرکت زدم و وضع مالیم خوبه به زندگیم از ۱۰ نمره، ۵۰۰ میدم. 

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

شاید یکی بخاطر بیماری نمیتونه ازدواج کنه،قضاوت نکنید

نکردم 

میگم خب قبلا منم تصورم همین

بود

چون معمولا خودم و اطرافیانم اینجوری بودن 

ولی خب دیدم یسریا کلا دوس ندارن ازدواج کنن

بدون هیچ دلیلی

خب اونی که خط زدی چی نوشته به هرحال هرکی نظری داره وقطعا شما نظرخواستی یادرددلی کردی که جواب شنیدی

مخاطبش من نبودم یه کاربر دیگه بود

دیشب یه تاپیک واسه خواستگاری و قندون و... بود که دختر بیچاره حواسش نبوده قندون خالیه

چون ۳۰ سالشم بوده 

مورد عنایت ایشون قرار گرفته

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اینا از همونایی هستن ک نتونستن درس بخونن سریع رفتن خونه شوهرفکر کردن فقط همین دوراه برا زندگی بیشتر ...

خب راه دیگه برا زندگی چیه میشه بدونم مثلا کسی که هم بازیگرهدهم معروف وخوشگل وپولداره چرا ازدواج نمیکنه .وقتی اسم ازدواج میاد انگار جرم وجنایته

والا من شعوری در ایشون نمیبینم

چقد سطح پایین حرف زده، از ایناس که از دوازده سالگی در به در دنبال شوهر بوده و برا نشون دادن خودش در روضه ها و مجالس خودش رو زرنگ و کاری نشون داده 😂😂 به دل نگیر خاهر، من خودم 30 سالگی ازدواج کردم، درس هم میخوندم اما خب خاستگار مناسب نداشتم، چهرم هم خوب بود، شغل هم داشتم، در اجتماع بودم اما قسمت

عجب. اتفاقا عاقلم! ۴۰ سالمه مجردم به انتخاب خودم. مهندسی معماری خوندم شرکت زدم و وضع مالیم خوبه به ز ...

یسوال الان میخوای ازدواج کنی یا نه 

بعد یچیز دیکه معماری چجور رشته ای؟بازار کار داره😅

یسوال الان میخوای ازدواج کنی یا نه بعد یچیز دیکه معماری چجور رشته ای؟بازار کار داره😅

نه نمیخوام هیچوقت نخواستم وگرنه کلی خواستگار داشتم از داغون بگیر تا پولدار و بور. خودم نمیخواستم و نمیخوام. پشتوانه مالی میخواد

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

عجب. اتفاقا عاقلم! ۴۰ سالمه مجردم به انتخاب خودم. مهندسی معماری خوندم شرکت زدم و وضع مالیم خوبه به ز ...

میدونم همه اینا عالین ولی ممکنه پنجاه ساله بشی ودلت همسروفرزندبخواد واقعا چه اشکال داره ازدواج وکار درکنارهم

سی سال که سنی نیست

دیگه از نظر ایشون این دختر از رده خارجه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌