2777
2789
عنوان

بعد بگید چرا از آدما متنفری

343 بازدید | 57 پست

نظر محترمانه در مورد کسی که تا سن بالا ازدواج نکرده!

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤦‍♀️شعور بعضیا در همین حده

والا من شعوری در ایشون نمیبینم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

😂حقیقتا منم فک میکردمکسی که ازدواج نکرده حتما درس داره یا هدف مهمتر هعی

خیلی ها روحیاتشون با ازدواج سازگار نیست

کارشیطان همینه اینم نمونه کارشه

ایجاد کینه بین مردم

طرف فکر میکنه به اون سن برسه میمیره 

طرف جنس خودشو حقیر میدونه در حد سیب زمینی پیاز که بمونه میگنده

در هر صورت عزیزم اون به دعای فوری تو نیاز داره حالش خرابه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نر ایرانی

متاسفانه کاربر مرد نبود

از خودی ها خوردیم

اینا از همونایی هستن ک نتونستن درس بخونن سریع رفتن خونه شوهر

فکر کردن فقط همین دوراه برا زندگی بیشتر نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون