2777
2789

سمت ما اینجوری نیس 

هر چقد عقد باشه میبرن 

البته من خودم الان دومین سالمه به یلدا خورده ولی دیگه تصمیم گرفتم اهمیت ندم 

اوردن بیارن نیاوردن هم نیارن 

پارسالم لباس و بوت خرید شوهرم برام ولی دو روز به یلدا یکی از نزدیکانش فوت کرد دیگه نیومدن خونمون 

شوهرم میوه خرید با همونا اورد برام 

درصورتیکه رسمش میوه+ آجیل + طلا و شیرینی ام بود سمت ما 

ولی دیگه عزادار بود اذیتش نکردم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمت ما اینجوری نیس هر چقد عقد باشه میبرن البته من خودم الان دومین سالمه به یلدا خورده ولی دیگه تصمیم ...

منم دومین ساله عقدم

مادرشوهرم میگه فقط سال اوله رسمه

منم بقول شما میگم اهمیت ندم

چون ارزش نداره ادم برا این چیرا خودش سبک کنه

باید خودشون اهمیت بدن نه ما بگیم

منم دومین ساله عقدممادرشوهرم میگه فقط سال اوله رسمهمنم بقول شما میگم اهمیت ندمچون ارزش نداره ادم برا ...

درسته 

من پارسال خیلی ذوقشو داشتم دیگه همچین خورد تو ذوقم الان ذوق ندارم 

ضمن اینکه بدم میاد بگم بیاید برام این کارو بکنید اون کارو بکنید 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
درسته من پارسال خیلی ذوقشو داشتم دیگه همچین خورد تو ذوقم الان ذوق ندارم ضمن اینکه بدم میاد بگم بیاید ...

والا من خودم همه کارا رو هندل کردم😂

اگه به اونا بود با دو تیکه لباس سروتهش هم میاوردن

پول دادن خودم رفتم چیزا گرفتم تزیین کردن

والا من خودم همه کارا رو هندل کردم😂اگه به اونا بود با دو تیکه لباس سروتهش هم میاوردنپول دادن خودم ر ...

🥲 البته شرایط سخته ادم درک میکنه ولی خب مگه چن بار ادم عروس میشه؟

من هی دارم سعی میکنم به رسم و رسومات بی توجهی کنم که خودم ارامشم بیشتر باشه ولی بازم کامل موفق نشدم هنوز

🥲 البته شرایط سخته ادم درک میکنه ولی خب مگه چن بار ادم عروس میشه؟من هی دارم سعی میکنم به رسم و رسوم ...

هعی 🥲🥲

من شوهرم پولدار نیست بتونه خودش خرج کنه وگرنه میگرفت

خانوادش بابد خرج کنن که نمیکنن

تو اگه سوهرت درامدش اوکیه بگو یجوری شاید اوکی کرد تو دلت نمونه