2777
2789

نه من میتونم نظرات شخصی مو به شما تحمیل کنم ، نه شما میتونید نظر منو عوض کنید ، منم فقط نظر دادم . هر چی عقده دارید بار من میکنید ، رو هیچکدوم از نظرات من ریپلای نکنید خواهشا 🙏

ناراحت هم نمیشم ..وقتی دختر به این خانمی و نجیبی گیرمون اومده خدا رو هزار مرتبه شکر , هفده ساله پاک ...

واقعا که دیدگاهتون مضخرفه

هرکس تا بیست و چند سالگی ازدواج نکنه حتما با کسی بوده؟!

معلومه از همون قماشی هستین که دختر بچه میگیرن تا به قول خودشون چشم و گوش بسته باشه😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله شما اکیپ دانشجویی تجربه کردی؟سفر دانشحویی؟دیدن آدمهای مختلف دیدن دنیا از دریچه حدید شما موفقیت ش ...

درحالت عادی بله..حرفتون کاملا صحیحه.وخودم هم زندگی دانشجویی رو درمجردی  ولذتش روتجربه کردم..که اکر متاهل بودم دیگه این تکربه رونداشتم...ولی این بستکی به محیطی داره که دختر داره زندکی میکنه.بعضی از فرهنکها وشهرا هنوز دخترا زیر۲۰ سال ازدواج میکنن(حتی اگر بعدش دانشگاه درشهر خودشون برن) واینایی که کفتی اصلا براشون تعریف نشده..

پارسا پسرمامان😍
الان ۲۹ سالمه ‌ . والا از شوهرمم که راضیم ولی اگه برگردم عقب نه تو اون سن ازدواج نمیکنم

میفهمم ماهم حرفمون همینه 

اصلا طرف فرشته بهترین پسر شهر 

برای دختر توی این سن ازدواج زوده 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حرف شما درسته و ازدواج به شرطی که همراه درستی انتخاب کنی خیلی هم خوبه و باعث آرامش و پیشرفت میشهولی ...

اره واقعا میفهمم چی میگید منم دقیقا همینو میگم... میکم بستکی داره اولا به اون دختر که به حد از پختگی رسیده چقدر تو اجتماع بوده چقدر دیده و تجربه کرده و بعد بستگی داره به اون همسر 

درکل ازدواج با سن کم خوب نیست ولی درمواردی استثنا هم پیدا میشه 

واقعا که دیدگاهتون مضخرفههرکس تا بیست و چند سالگی ازدواج نکنه حتما با کسی بوده؟!معلومه از همون قماشی ...

شما چرا توهین میکنی ؟ مگه به شخص شما گفتم والا تو این دور و زمونه کم آدم ندیدیم  هر رابطه ای رو تجربه کردن .والا ترسم داره نمیشه اعتماد کرد

معلومه که زودهههه...من خودم ۲۰ سالمه حتی فکر کردن به ازدواج رو هم واسه خودم زود میدونم...تو این سن تو باید به فکر درس و شغل و موقعیت اجتماعی باشی...هنوز کلی اتفاق هست که باید تجربه کنی چرا از الان باید خودت رو درگیر مسئولیت های زندگی مشترک کنی؟...زود ازدواج کردن تو اکثر موارد باعث پشیمونی میشه بهت قول میدم...

וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت

واقعا که دیدگاهتون مضخرفههرکس تا بیست و چند سالگی ازدواج نکنه حتما با کسی بوده؟!معلومه از همون قماشی ...

دقیقا همینه 

بعدم به آشپزی و بشور بساب دختر افتخار میکنن 

حالا اینا که به نفعشونه خانواده دختر باید عاقل باشن نزارن دختربچه ازدواج کنه اون چه میفهمه چه خبره همین که لباس عروس میپوشه و چند نفر دور و برش بزن و بکوب دارن فکر میکنه دنیا مال اونه 

اینجور خانواده ها اکثرشونم پسراشون دنبال یه لله بودن اگه عروس طفلک یه روز نتونه برای پسرشون بشور و بپز کنه دیگه عروس میشه بدترین ادم دنیا داداشمون حیف شد 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شما چرا توهین میکنی ؟ مگه به شخص شما گفتم والا تو این دور و زمونه کم آدم ندیدیم هر رابطه ای رو تجرب ...

شما توهین کردی اول به خیلی از کسانی که تو این سن و سال هستن

بعدم اینکه دختر رو از روسنش نمیشه گفت خوبه یا نه چه بسیارن دخترایی که توسن کم همه غلطی کردن و چه بسیارن دخترایی که پاک موندن حتی تو سن بالا تر 

شما اعتقادت رو با همون کامنت نشون دادی

دقیقا همینه بعدم به آشپزی و بشور بساب دختر افتخار میکنن حالا اینا که به نفعشونه خانواده دختر باید عا ...

بیخیال عزیز من

خانواده های سنتی و بسته 

که زن فقط حق خونه داری داره😏

خب دیگه بهتر از اینم نمیشه انتظار داشت🤦‍♀️

نمیدونم عزیزم 

برای همه نمیشه یه نسخه پیچید خب 

باید هرکسی به شرایطی که داره نگاه کنه 

و هدفش از زندگی 

شرایط خودش و خانوادگی ش و خواستگاری که براش میاد 

خیلیا بودن تو این سن ازدواج کردن و موفق بودن 

و راضی ن و خیلیای دیگه هم هستن که ناراضی ن 

شما فقط باید به شرایط خودت نگاه کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من ۱۹ سالمه بنظرتون چه موقعی واسه ازدواج خوبه

بیست و سه به بعد میتونی ازدواج کنی ولی هر موقع حس کردی امادگیشو داری و آدم درست اومد تو زندگیت

البته اگه زیر ۲۳ این حسو داری بدون گذراست 

2810