2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 29 پست
خانوادم به ظاهر اصلا اهمیت نمیدن... البته الان یکم شرایط مالیمون سخت شده بعد از عید یه پولی میاد دست ...

بله عزیزم به هر حال خونه هر فردی سلیقه اون خانواده رو‌نشون میده و الان عقل همه تو چشم‌شونه مبل که دیگه الان تو همه خونه ها هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنتی هستن ؟ تو سنتی دو نوع هستن یا بشدتتت براشون مهمه یا خود دختر براشون مهمه

این خواستگار های سنتی که تا الان داشتم فقط خودم براشون مهم بودم.

پسرایی هم که خودشون جذبم میشن و میل به آشنایی دارن رو هم رد میکنم چون خجالت میکشم چیزی درمورد زندگیم بدونن چون اکثرا سطح بالا و خوبن...

ولی من پایینتر از معمولی💔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بله عزیزم به هر حال خونه هر فردی سلیقه اون خانواده رو‌نشون میده و الان عقل همه تو چشم‌شونه مبل که دی ...

💔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
من خودم هیچوقت این چیزا برام مهم نبوده خواستگاری داداشمم که رفتیم به همه چیز توجه کردیم الا خونه و و ...

مگه میشههه ؟؟؟ اینکه یه دختر بالاشهز خونه شیک فرقی نداره تا پایین شهر و خونه ... بیاید صادق باشیم 

اهمیت نده پررو باش شانس و تقدیر مهمه برام ثابت شده بختت بلند باشه همه چی حل میشه

😔😔چی بگم عزیزم 

مگه میشههه ؟؟؟ اینکه یه دختر بالاشهز خونه شیک فرقی نداره تا پایین شهر و خونه ... بیاید صادق باشیم

آره فرقی نداره مهم خانواده و خود دختره 

داداش من دکتری داره می‌تونست یکی از همکاراش که با ماشین خارجی میان محل کار رو بگیره یا کلی دختر پولدار که اتفاقا راضی بودن ولی خب دیگه...‌‌

من و مادرمم آدمایی هستیم که از خونه زندگی کسی ایراد نمی‌گیریم عزیزم 💚

هرکسی در حد تواناییش 

کاربری پنجممممم

الان دختره رو گرفتیم😂😂چه شعاری یعنی انقدر عجیبه؟بخدا هنوز کسانی هستند که انقدر ظاهر بین نباشن

همه چی مهمه، ثروت تحصیلات شغل محل زندگی زیبایی و حتی سلامت جسمی 

یک آدم تشکیل شده ازین موارد 

درجه اول این موارددبررسی میشن که هم کف هم باشن یا نه 

درجه دوم تفاهم اخلاقی اعتقادی و فرهنگی 

خب شاید برادرتون فقط دکترا دارن مالی ضعیفن 

من خودم دانشجو دکتری مهندسی ام 

اطراف بچه های phd زیاد میبینم چیزی ندارن 

این خواستگار های سنتی که تا الان داشتم فقط خودم براشون مهم بودم.پسرایی هم که خودشون جذبم میشن و میل ...

اگر بین اون پسرهای سطح بالایی که گفتید موردی هست که درک بالا و شخصیت محترمی داشته باشه و همچنین ملاکش صرفا سرمایه نباشه و خود شما و ارزش ذاتی و شخصیت تون براش مهم باشه به نظرم خوبه که اجازه اشنایی بیشتر رو بدین . شما که دارید به خواستگار سنتی اجازه اشنایی میدید ، خب چرا به شخصی که ازش شناخت دارید اجازه ندید ؟ 

First of all , love yourself                                                                         
همه چی مهمه، ثروت تحصیلات شغل محل زندگی زیبایی و حتی سلامت جسمی یک آدم تشکیل شده ازین موارد درجه اول ...

نه اتفاقا خونه ماشین داره وضعش خوبه بله منم گفتم ثروت طرف و خونه و ماشینشون مهم نبود واگرنه سلامت جسم و اخلاق برامون مهمه 

کلی ازدواج اینشکلی دیدم یا داییم وضع توپ و چندخونه و مغازه ولی خانواده همسرش آنچنان وضعشون اوکی نیست ولی خانواده سالم و شریفی هستند

کاربری پنجممممم

در مورد وضعیت منزل هم شما خطایی مرتکب نشدید . شرایط شما این هست . هر کس این شرایط رو قبول داره جلسات اشنایی رو ادامه میده ، اگر هم تمایل دارند وضعیت منزل و سرمایه و ... خانواده عروسشون بهتر از این باشه اشنایی رو ادامه نمیدن . اعتماد به نفس داشته باشید.  قطعا ویژگی های مثبتی دارید که به گفته خودتون افرادی جذبتون شدند و برای اشنایی باهاتون پیشقدم شدند .

First of all , love yourself                                                                         
2810