2777
2789
عنوان

خواستگاری

142 بازدید | 29 پست

خانوما...

وضعیت خونه زندگی دختر چقدر مهمه؟!

اینکه معمولی باشن و تمیز کافیه؟!

ما مبل و اینا نداریم و وسایل قدیمی هستن محلمون هم معمولیه.

خانوادم آبرومند و خوبن ولی

حس میکنم از نظر طرف مقابل خیلی سطح پایین باشم...😅

آخه الان همه وسایل جدید و تر و تمیز و خونه ها قشنگن.... ولی ما....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم 

کسی که ادم حسابی باشه خونواده خوب براش از همه ی جوانب با ارزشتره 

دیگه مبل و وسایل خونه به چشش نمیاد 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

ربطی نداره خوشبخت بشی عزیزم

ممنونم مهربون...

خیلی معذب و مضطرب هستم...

حس میکنم رد میشم😔

آخه همه چیزیمون خیلی خیلی خیلی خیلی معمولی و قدیمی هست...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
وضعیت مالی اونا چطوریه ؟

بالاتر از ما هستن چند پله .

خیلی زیاد نه ولی خب ، بهتر هستن

هم سطح خودت باشن مشکلی نیست کههههه

همسطح ما نیستن از ما بهتر هستن...

بالاتر از ما هستن چند پله .خیلی زیاد نه ولی خب ، بهتر هستن

خب پس زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ، ایشالله که همه چی خوب پیش میره ❤️

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
عزیزم اگه مشکل مالی ندارین چرا یکم تغییر نمیدین وسایل رو؟ به هر حال تاثیر گذاره

خانوادم به ظاهر اصلا اهمیت نمیدن... البته الان یکم شرایط مالیمون سخت شده 

بعد از عید یه پولی میاد دستمون دارم سعی میکنم  قانعشون کنم یکم بهتر کنن وضعیت رو 💔

2810