2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا.. بچه فقط تو ۹ سالگی .. باهم توپ بازی میکنن پوشک همو عوض میکنن بزرگ میشن باهم😆

😂😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
واااای چه افکاری . مگه ۵۰سال سن زیادیه؟؟ 😐😐😐

اتفاقا بهترین حالته.

من تقریبا همین فاصله سنی رو با مادرم دارم. 

مادرم موقع تولد من از لحاظ شغلی و درسی به ثبات رسیده بود. هم باتجربه و آگاه بود. الان هم که من دیگه مستقلم ایشون سرش خلوت شده میتونه توی خیلی از مسائل کمکم کنه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

من ۳۲ سالم بود اولین بارداری اقدام کردیم.اونماه بخاطر مهمون داشتن فقط دوبار اقدام کردیم که دومی خارج از ایام تخمک گذاری بود بین عردو اقدام چندروز هم فاصله بود. باردار شدم

یعنی تو اولین ماه و اولین رابطه به قصد بچه دار شدن موفق شده بودیم.

بستگی به بدن زن داره 

یه چی گفتی استارتر مرغ پخته تو دیگ خندس میگیره ها 

۳۰ سالگی تازه خیلیا ازدواج میکنن بنده خدا 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اتفاقا بهترین حالته.من تقریبا همین فاصله سنی رو با مادرم دارم. مادرم موقع تولد من از لحاظ شغلی و درس ...

منم ۳۲ سالمه مامانم ۵۳ خیلی با هم عین دوتا دوستیم

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
این کاربر حق گو هربار برعکس اسمش عمل میکنه چرا انگار قصدی بقیه رو تحریک میکنه ی تاپیک دیگم همینجوری ...

الان این حرفو با چه منطقی زدی ؟؟ من تمام تاپیکام از مشکلات دغدغه هام بوده اسلحه سر کسی نزاشتم که کامنت بزاره

مادربزرگ منم ۶۰ سالگی دایی کوچیکمو آوارده🤭

میشه خب.بسته به فیزیولوژی بدن داره.

اسحاق در ۱۰۰ سالگی پدر و ۹۰ سالگی مادرش ساره به دنیا آمد و بشارت دادن خدا درباره تولد او، در قرآن ذکر شد است. اسحاق، پس از وفات برادرش اسماعیل، به نبوت رسید

2810