2777
2789
الان این حرفو با چه منطقی زدی ؟؟ من تمام تاپیکام از مشکلات دغدغه هام بوده اسلحه سر کسی نزاشتم که کام ...

الان با کی کار داری شما؟ اسم کاربری شما حق گو هستش یا مشکلی چیزی داری 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
واقعا برات سوال پیش اومده یا ایستگاه ما را گرفته ای؟اخه نمی دونی مشکلی نداره واقعاچند سالته؟

خودم ۲۷ سالمه مجردم فکر کردم نهایت اگه بشه سی سالگی میتونم بچه دار بشم میخواستم بفهمم چه تعداد افراد بعد سی باردار شدن مشکلی بوده یا نه 

البته نگرانی و استرسی که بابت آیندم هم دارم بی تاثیر نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکسه گلم 🙃🫠برعکس گفتید

والا من نمیدونم کی این چرندیات و ب اینجور افراد قبولونده تومخشون کرده😂

پسر عموی ماررم بعد فوت خانمش دوباره زن گرفت دختره مجرد ۵۲ سالش بود بدون دوا ودکتر یه پسر خوشگل وسالم ب دنیا اورد اونم یکسال بعد ازدواجش

مگه ندیدن دختر وپسرایی تو سن کم ازدواج کردن وهیچوقت بچه دار نشدن اونا چی؟

ربطی ب سن بالا وپایین نداره وقتی خدا بخواد میشه 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
خودم ۲۷ سالمه مجردم فکر کردم نهایت اگه بشه سی سالگی میتونم بچه دار بشم میخواستم بفهمم چه تعداد افراد ...

خوشبخت بشی عزیزم

مشکلی نیست اصلا هم دیر نشده فعلا به رشد و کمال شخصیتت برس تا یه مورد عالی گیرت بیاد

الان این حرفو با چه منطقی زدی ؟؟ من تمام تاپیکام از مشکلات دغدغه هام بوده اسلحه سر کسی نزاشتم که کام ...

اسی چرا انقدر عین عقب افتاده ها و گیج هایی

اون از تاپیک مسخرت که هنوز نمیدونی ملت توسی سالگی باهزار ناز و منت بله میدن و نامزد میکنن تو ۳۵ ۳۶ بچه میارن 

اینم از پاچه گرفتنت ازاین بنده خدا ایشون داره کاربر حقگوی اعظم رو میگه اصلا به شما کاری نداشته

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
عزیزم، از کامنتت فهمیدم چرا ۱۱ بار ترکیدیفقط دفعه بعد اسم کاربریت را پیشنهاد میدم بزاری چرت گوی اعظم ...

وای 😂😂😂😂عالی بود این تو اکثر تاپیکا همینه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خوشبخت بشی عزیزممشکلی نیست اصلا هم دیر نشده فعلا به رشد و کمال شخصیتت برس تا یه مورد عالی گیرت بیاد

مرسی عزیزم برای قوت قلبی که بهم دادی امیدوارم مشکلاتم تموم بشن

اسی من ۳۲ سالمه با یه اقدام باردار شدم هم پیرمو هم این بچه ی تو دلم رو 

ببخشید تاپیکت واقعا خنده دار بود ‌‌...

من با کلی ادا و ناز تو ۲۹ سالگی ازدواج کردم هنوزم فکر میکردم زوده برام

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
2810