2777
2789
عنوان

نحوه خوابانیدن نوزاد دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 51 پست
عرق نعناع نده .خودت رازیانه وزیره بخور بانبات

دکتری که بردمش ختنه کنم، بهش گفتم دایمیتیکون و کولیکز براش بنویس . گفت اینا چیه شیمیاییه . شربت رازیانه از عطاری بگیر بهش بده . من عرقشو گرفتم گاهی میدم‌. 

نمیدونم شربتش فرق داره یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتری که بردمش ختنه کنم، بهش گفتم دایمیتیکون و کولیکز براش بنویس . گفت اینا چیه شیمیاییه . شربت رازی ...

اصلااااا به پسر نباید رازیانه بدی هورموناش بهم میخوره اینده به مشکل میخوره نده خودتم نخور رازیانه

بهش شیر خشک کمکی بده سیر نمیشه قطره کولیک خارجی (ترکیه ای) هم امتحان کن

اسم قطره چیه ؟ 

بچه قبلیم کولیک داشت . اون وحشتناک تر بود . بعد. از کلی امتحان چیزای مختلف و جواب نگرفتن، در نهایت گریپ میکسچر نرس هاروی دادم با کولیکز خیلی خوب بود . 

دکتری که بردمش ختنه کنم، بهش گفتم دایمیتیکون و کولیکز براش بنویس . گفت اینا چیه شیمیاییه . شربت رازی ...

مشکل اینه شکمش کارتمیکنه که نمیخابه هرروز باید شکمش کارکنه تاراحت بخوابه یاچرب کن دورمقعد یاحمام اب گرم یام بارهنگ. تمام

میگن از چهار ماهگی به بعد نباید بزارید با شیر بخوابه . چون بعدا ک میخوای از شیر بگیرید ، هم عادت کرد ...

نمیدونم والا چی بگم

من اینکارا کردم

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️