2777
2789
عنوان

نحوه خوابانیدن نوزاد دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 51 پست

عزیزم تا۴ماهگی کولیک ادامه داره .براشکمش کارکنه هرروغنی که داری دور مقعدشو چرب کن پی پی میکنه .ترنجبین دم کن یک قاشق بعدازظهربده بخور براخوابش خوبه وشکمشم صاف میکنه اگه میترسی نده یا بارهنگ بده بهش یک قاشق چای خوری بانصف لیوان ابجوش دم کن یک قاشق مرباخوری بده بخورزود شکمش کارمیکنه .خودتم سوپ زیادبخور خاکشیروالو بخور شیرمیدی روون میشه شکمش

منم بچم اوایل اینکار میکرد دقیقا ولی کم کم یاد گرفت و عادت کرد...گاهی برای دل درد بچه خوبه...گاهی بچ ...

میگن از چهار ماهگی به بعد نباید بزارید با شیر بخوابه . چون بعدا ک میخوای از شیر بگیرید ، هم عادت کرده با شیر بخوابه، و دیکه نمیتونه بخوابه، هم رنج اینو داره که دیگه شیر نداره . و غمش دوبرابر میشه . 

حالا بچه من دوماهشه . نمیدونم تا چهار ماهگی از با شیر بخوابونمش بعدش میتونم از سرش بندازم ؟ 

الان گاهی بدون شیر با همون راه رفتن و روی پا میخوابونمش ‌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا۴ماهگی کولیک ادامه داره .براشکمش کارکنه هرروغنی که داری دور مقعدشو چرب کن پی پی میکنه .ترنجب ...

برا خوابشم کنارش بخواب سینتو بکن دهنش شایدنخوره اما بهش ارامش میده دستتم بنداز پشتش قشنگ بغلش کن دخترمن اینطوری اروم میشدالان ۱۱ماهشه

مرسی عزیزم. گهواره برقی که نمیتونم بخرم. ولی صداها رو دانلود میکنم .

آره حتما اینکارو کن،من پسرم کولیکش فاجعه بود مجبور بدیم همش تو پتو تابش بدیم تا بخوابه خیلی روزای بدی بود ایشالا برای شما زود تموم شه

عزیزم تا۴ماهگی کولیک ادامه داره .براشکمش کارکنه هرروغنی که داری دور مقعدشو چرب کن پی پی میکنه .ترنجب ...

بارهنگ یا ترنجبین ضرر ی ندارن ؟ ترنجبین عرقه یا چی ؟  

الان گاهی عرق نعنا یا عرق رازیانه بهش میدم . پدی لاکت هم روزی پنج قطره میدم اما تاثیر ندارن . 

میگن از چهار ماهگی به بعد نباید بزارید با شیر بخوابه . چون بعدا ک میخوای از شیر بگیرید ، هم عادت کرد ...

میگن وول کن بچه تا۲سالگی باید شیربخوره ومحبت کنی بهش چون حقشه پس شیربده بزارعادت کنه هرطور که اروم میشه بعداز۲سالگی بزرگترمیشه ومیفهمه خودش نمیخوره دیگه 

بارهنگ یا ترنجبین ضرر ی ندارن ؟ ترنجبین عرقه یا چی ؟ الان گاهی عرق نعنا یا عرق رازیانه بهش میدم . پ ...

ن ترنجبین عرق نیس گیاه ازعطاری بگیر ۱قاشق مرباخوری دم کن ۲تا۴قاشق میتونی بدی بهش ضررنداره من ازبدنیااومد دخترم دادم تاالان ۱۱ماهشه

عرق شاتره یا عرق چیزای گیاهی هم خوبه یا حتما باید دم کنیم؟

اگر سیخ شاتره داری همو دم بزار ولی اگر نداری عرق شاتره بخور. عرق یا دم کرده گلپره خوبه 

😍خدایا یک دنیا ممنون بابت دختر نازی که بهم دادی😍
چون بدنش به پا عادت کرده باید همه چیش درست باشه که بخوابهاول اینکه بزار زمین از بغل تشک تکونش بده با ...

متوجه نشدم از بغل تشک چطوری میشه . یعنی خودش رو تشک باشه، انگار میخوام بندازمش وسط تشک ؟ یه تکون اونحوری بدم؟

عزیزم شربت سگانوز رو هم امتحان کن،پسرم عادت کرد رو پا هنوزم رو پا میخوابه فقط دوسال و نیمشه اما دخترمو از اول عادت دادم پیشش دراز میکشم شیر میخوره میخوابه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

پاهاشو مدل دوچرخه بده تو شکمش بدنشو با روغن زیتون ماساژ بده هرشب قبل خواب خونه هم اگه گرمه ببرش حموم بعدازظهرا دورمقعدشو اب گرم بریز هم پی پی میکنه هم شب میخابه زیراب گرم پشتشو خوب ماساژبده

2810