2777
2789
عنوان

بچه ام یه دعوای خیلیییی شدید دیده و ترسیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 94 پست

وای منم دو سال پیش تو خیابون یه صحنه دعوای وحشتناک دیدم دیگه اینجا نمیگم که روح مردم جریحه دار نشه یک سال به خودم نیومدم .یعنی حتی یک سال از برادرم هم میترسیدم .😓😓😓

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
والا ما فرزند پیغمبر نیستیم هیچ مشکل و دعوایی نداشته باشیم با کسیولی اولا چاقو کشی بین ما عادی نیست ...

یه لحظه بود عزیزم متوجهی ؟ یک لحظه تو یه بحث اروم برادرم اومد خونه از تو شلوارش یچیزی دراورد  تواون لحظه همه انقدشوکه بودیم چون اولین باربود ک همچین رفتاری داست مث سگ ازبابام میترسن اصلا هیچوقت نیوده .. اگه پیش بینی میکردیم ک یدفعه درو بازکنه بیاد همچین حرکتی بزنه صددرصد بچه رو میبردم جای دیگه من فک کردم درحد بحث لفظیه سر ماشین 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این خانواده خدا رحم کنه بچه خل و چل نشه

خیلییییی راحت باعث شکستن یه دلی میشی ک خودش تیکه تیکه اس ب حدی ک منتظربودم با یه همچین حرفی اشکام سرازیر شه من با جون ودل دارم لچه هام و ب چنگ و دندون بزرگ میکنم من هرچیزی و هرخفتی و دارم ب جون میخرم بخاطراین دوتابچه  بخاطر این لحن حرف زدنتون خیییییلی ناراحت شدم و گریه کردم البته دلمم پربود خیلی   ولی باید تاپیکای قبلیم و بخونی ک بدونی چقد زندگی واسم دردناکه ب خودی خود 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بمیرم برا بچه 😭تا ابد تو ذهنش میمونه . داداشت چند سالشه فردا به سلامتی دست بچه هات میگیری میری خون ...

این دادا‌شم متولد ۸۶ 

عزیزم داریم میگم فقط هوای اون بچه رو داشته باش خودت بزرگی عادت کردی به این شرایط ولی اون بچه توی اون ...

من الان یکی از تاپیکای استارتر رو خوندم متوجه شدم ده ماهه خونه پدرشون هستن و چاره ای هم جز موندن به اونجا ندارن و شرایط سختی دارن در مقابل اونهمه فشار روحی و روانی که از طرف خونوادشون روی بچه هاشون و خودشونه این صحنه ای که پسرشون دیده واقعا هیچی نبوده امیدوارم مشکل استارتر و بلاتکلیفیش زودتر مشخص بشه دلم برای خودش و بچه هاش کباب شد

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
وای خب چرا کسی نرفت دنبالش بنده خدا تنها رفت یعنی

مامانم به جون هم میندازه مدام هم رو وگرنه اصلا داداشام خونه نمیان پدرمم خونش جدا ازمادرمه    باتلفن اینو با اون   اونو با این میندازه ب جون هم

پشت کوهیم عزیزم بجای حرفای طعنه امیز میتونید اگه تجربه ای دارید کمک کنید اگه ندارید حرفایی نزنید ک ...

پشت کوه چیه بعضی وقتا پیش ماهم دعوا بالابگیره چاقو میکشن 

ولی خب کمتر شده حالا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
چقدر دلم سوخت واسه بچه ی معصوم گناهه طفلی ترس برای بچه ۴ ساله اونم ترس از خون و چاقو خیلی زوده

الان اینترنتی یه نوبت دکتر واسش میگیرم فردا میبرم حتما 

خیلییییی راحت باعث شکستن یه دلی میشی ک خودش تیکه تیکه اس ب حدی ک منتظربودم با یه همچین حرفی اشکام سر ...

غزل من در جریان زندگیت هستم 

اگه دلت رو شکستم ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم

ولی بچه هات تو شرایط خوبی نیست

اون از خانوده ات اونم از همسرت 

این وسط تو‌موندی با این دو طفل

واقعا من ناراحتم برات 

برای پسرت

برا اون کوچولو یه سالت

قرار تا کی اینجوری ادامه بدی

دختر تا کی میخوای تحمل کنی

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

الان اینترنتی یه نوبت دکتر واسش میگیرم فردا میبرم حتما

آره گلم ببرش حتما 

اون آیه که گفتم هم خوبه هم بزار زیر بالشش 

هم داخل آب بنداز آیه رو چند تا قند هم بنداز و بده بخوره آروم بشه 

عزیزم چرا نمیری واسه ی خودت خونه جدا بگیری ؟ 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
چقدر دلم سوخت واسه بچه ی معصوم گناهه طفلی ترس برای بچه ۴ ساله اونم ترس از خون و چاقو خیلی زوده

دیگه دنیا همین بچه ها همیشه قربانی ان بقول فروید ؛رفتار آدم‌ها در بزرگ‌سالی، کاملاً ریشه در وضعیت رشد آن‌ها در پنج‌سال اول زندگی دارد.

2810