2777
2789
عنوان

بچه ام یه دعوای خیلیییی شدید دیده و ترسیده خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر بچتو بگیر و در برو فقط

چقدر دلم سوخت واسه بچه ی معصوم  گناهه طفلی 

ترس برای بچه ۴ ساله اونم ترس از خون و چاقو  خیلی زوده 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه های من از زمانی ک فهمیدن ماما ینی مامان ب ب ینی بابا

از لحاظ روحی و یه جورایی فیزیکی ضربه خوردن

چون شوهرم مشکل اعصاب داشت 

الان دخترم بی اعتماد ب نفس

پسرم عصبی

الان اوضاعم بهتره

ولی خب آثارشان مونده تو ذهنشون 

الان ب شوهرم میگم ک چ بلایی سرمون آورده مث دیونه ها یادش نمیاد میگ من 

باورش نمیشه 

بچه هام ۸سالشونه

فقط توروخدا مواظب بچت باش

الهی بمیرم براشون

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
دوستان تیکه انداز خوشبحالتون خونوادتون ارومه اب تو دل کسی تکون نمخوره! بعد از اینکه تیکه انداختن و ز ...

انگار متلکای دنیاروجمع کرده بودن من تاپیک بزنم بیان خالی کنن اینجا  بله درسته شما خانواده های بافرهنگی دارید ارومید خداروشکر  اما قسمت من توزندگی این بوده چ کنم؟ 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

من با 34 سال سن تصورش باعث شد آرامشم بهم بریزه وای به بچه 4 ساله حتماً ببرش مشاوره و سعی کن بیشتر اوقات با خودت باشه و دیگه از این صحنه ها نبینه 

الهم عجل لولیک الفرج 💚💚
دوستان تیکه انداز خوشبحالتون خونوادتون ارومه اب تو دل کسی تکون نمخوره! بعد از اینکه تیکه انداختن و ز ...

والا ما فرزند پیغمبر نیستیم هیچ مشکل و دعوایی نداشته باشیم با کسی

ولی اولا چاقو کشی بین ما عادی نیست 

بعدشم تو همچین فضایی نمیزاریم بچه عین فیلم سینمایی بشینه همه چی رو ببینه به هر نحوی و با بدترین شرایط هم بچه رو دور میکنیم

کاربری دست 27 نفر میباشد    

امشب کنارش باش تو آغوش شما و پدرش حس امنیت بگیره تا فردا که بتونی از ی دکتر وقت بگیری کم کم ذهنش اروم کنی 

آهنگ،  بازی ، قصه هررررچی که فعلا بتونه اروم بشه امشب  یا نمیدونم ی مسکن که بتونه بخابه

وای چه بد همه به استارتر میتوپید

برید خدا رو شکر کنید توی این محیط نبودید و این مشکلات رو ندارید هرگز.. شما هزار هیچ جلویید!! 

اشتباه استارتر هم این بوده که موقع دعوا پسرش روو از اونجا دور نکرده و قطعا اون لحظه بیشتر نگران جون پدرش بوده و میخواسته این موضوع زودتر حل بشه... 

توی خیابون هم یکی که نمیشناسیش شروع به دعوا میکنه اگه بچت ببینه باید براش توضیح بدی حواسش رو پرت کنی جو متشنج رو براش اروم کنی این جا که پدر و برادر استارتر بودن و این بنده خدا اون لحظه اونقدر هول زده بوده که پسرش رو فراموش کرده مرحم باشیم نه نمک بیشتر روی زخم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
عزیزم وقتی همش مستین و چاقو کش خب بچه اخرش یاد میگیره بذار ترسش بریزه دو روز دیگ میخوان قمه بدن دستش

دوست عزیز 

وقتی نمیدونین استارتر توی چه شرایط روحی هستن ، مزه نریزید 

اونم در مورد کودک شون!!!!! 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
انگار متلکای دنیاروجمع کرده بودن من تاپیک بزنم بیان خالی کنن اینجا بله درسته شما خانواده های بافرهن ...

هیچی عزیز  تا متوجه دعوا میشی سریع از اونجا دور شو 

به شوهرت هم اخطار بده  که هر موقع مست تشریف داره خونه نیاد بگو جایی شنیدم والدینی که اخلاق های اینجوری دارن و جلوی بچه رعایت نمیکنن بهزیستی میاد بچه ها رو میبره بلکه بترسه نخوره اون لامصب رو دیگه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

عزیزم خودت حتما با مشاور صحبت کن و راه حل بخواه و اینک بقول دوستان وقتی دعوایی میش بچه رو یا خودت ببر بیزون یا اینک بده کسی دور کنه از محیط واقعا وحشتناکه ذیدن این صحنه ها و بدتر اینک از عزیزانش ببینه

انگار متلکای دنیاروجمع کرده بودن من تاپیک بزنم بیان خالی کنن اینجا بله درسته شما خانواده های بافرهن ...

عزیزم داریم میگم فقط هوای اون بچه رو داشته باش خودت بزرگی عادت کردی به این شرایط ولی اون بچه توی اون سن ضربه شدیدی میخوره با خودت عهد کن دور فامیل و خانواده ها رو خط میکشی یا حداقل فقط خودت برو بچه رو نبر 

2810