2777
2789
اونم وسط غیبت کردن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خیلی بد بودددوحشتناک بودددد میخوام اون روز بره دیگه برنگرده🤣🤣🤣 ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من بابام یه بار داشت حرف می‌زد همین کلمه رو گفت

منم اهمیت ندادم

دیگه کلا استفاده میکنه 😔😂

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عقد بودم با شوهرم و پسر عمه شوهرم بودیم داشتیم از طالبی و گرمک اینا حرف می‌زدیم میخواستم بگم از این طالبی بیضی شکلا دوست دارم گفتم از این طالبی بیضه شکل هستند دوست دارم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣من بابام یه بار داشت حرف می‌زد همین کلمه رو گفتمنم اهمیت ندادمدیگه کلا استفاده میکنه 😔� ...

وای😂😂😂😂 یه بارم بابای من عصبی بود داشت تلفنی حرف میزد برگشت گفت الان میام اونجا یه مادری ازش بگا-م

ماها تو اتاق بودیم به روی خودمون نیاوردیم ولی مامانم پیش ما وانمود کرد عصبی شده و داشت ما رو توجیح میکرد😂😂😂 همش میگفت باباتون منظورش واقعی نبوده هااا. ما میگفتیم به خدا میدونیم حالا پیش اومده و اینا دوباره پنج دیقه بعد مامانم توضیح میداد😂😂😂

🤍.
وای😂😂😂😂 یه بارم بابای من عصبی بود داشت تلفنی حرف میزد برگشت گفت الان میام اونجا یه مادری ازش بگا ...

بگردممم مامانت آخییی😭😂😂😂

معلومه که واقعی نمیگه اگه میگفت که واویلاا

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

رفته بودیم مسافرت روز آخر که اتاق هتل رو تحویل دادیم ،یکی از پرسنل رفت اتاق رو چک کنه برگشت یه نایلون داد دستمون که ش ورت ونیم تنه من توش بود گفت زیر رو تختی جامونده بود😬😬😬😬

مژده ی هاتنی تو کام ئیواره یه،تا له به ره به یانه وه چاوه ریت بکه م

بگردممم مامانت آخییی😭😂😂😂معلومه که واقعی نمیگه اگه میگفت که واویلاا

مامانم از استرس دست و پاش میلرزید که ما جدی برداشت نکنیم😂😂😂😂😂

من خیلی نگران بچه های ایندمم همش میگم بیچاره بچه هایی که من بخوام ادبشون کنم. همه چیز یاد میگیرن😂😭

🤍.
2810