2777
2789

یبارم تازه ده روز بود نامزد کرده بودم مادر شوهرم داشت خاطره تعریف میکرد از زمان های قدیم 

بعد بجا خیلی هیجانی شد من روی شکم دراز کشیده بودم اومدم بلند بشم باد شکم در رفت همونجا موندم 

شوهرم گفت کی بود😂😂 من کلا ساکت شدم مادر شوهرم گفت آبجیت بود یهو خواهر شوهرم پرید از جاش گفت نبخدا من نبودم آبروم کلا رفت🙈

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
من نامزد بودم خونه پدر شوهرم اینا بودم نمیتونستم نماز بخونم پدر شوهرمم رو نماز گیر بود الکی رفتم نما ...

وای اینم خیلی خوب بود🤣🤣🤣🤣

سال ۹۶ داشتم توی یکی از اتاقای خونه مامان بزرگم نماز میخوندم با پسرخالم که تازه چهار دست و پا میرفت تنها بودیم. من رفتم سجده این بچه هم فکر کرد باهاش بازی میکنم اومد با دستاش محکم زد توی سرم. من همونجا از خنده میلرزیدم جون نداشتم بلند بشم مامانم و خالم اومدن فکر کردن گریه میکنم چادرو برداشتن دیدن از خنده کبود شدم😂😂😂😂

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدترین سوتی این بود که تو امتحان دینی به جای شکل گیری 

نوشته بودم شکل کیری 

فکر کن معلم دینی آخه

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

یبارم تازه ده روز بود نامزد کرده بودم مادر شوهرم داشت خاطره تعریف میکرد از زمان های قدیم بعد بجا خیل ...

وای امان از این گردن نگیرااا😂😂😂 من خودم مال همه رو گردن میگیرم😂😶

🤍.
خوبهههه بخدا من آدم نمیشمانقدر از این سوتیا دادم که خسته ام😭😭😂😂😂

😂😂😂😂😂 دیگه آبرو برای ادم نمیمونه

یه بار داشتم حرف میزدم و خانوادم به طرز وحشتناک ساکت بودن. اومدم اخر حرفم بگم اسکل، ک.خل اومد تو دهنم وقتی فهمیدم دارم چی میگم نصف حرفمو خوردم با صدای خیلی بلندی گفتم ک...سسسس

داشتم فکر میکردم چطور جمعش کنم فقط س رو میکشیدم تا کلمه پیدا کنم😂😭

اخرش دیدم خبری نیست هول کردم برم تو اتاق با کله رفتم توی در:)

ابرو و شرفم به باد رفتتتت حالا زیادم اینطور حرف نمیزنم شانس بدم اون لحظه اینطور شد😂😂😂

🤍.
😂😂😂😂😂 دیگه آبرو برای ادم نمیمونهیه بار داشتم حرف میزدم و خانوادم به طرز وحشتناک ساکت بودن. اومد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگفتییی کسیییینوس درس سختی نیست دوستان

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

وای اینم خیلی خوب بود🤣🤣🤣🤣سال ۹۶ داشتم توی یکی از اتاقای خونه مامان بزرگم نماز میخوندم با پسرخالم ...

الان مامانت فکرمیکنه چه دختر ی دارم توی سجده نماز،گریه ش گرفته😂😂😂

لایک نننننکننننن

الکی داشتم جلو یکی با گوشیم حرف میزدم یهو همون لحظه گوشیم زنگ خورد سایلنتم نبودهیچوقت ذلت اون لحظه ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😀

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگفتییی کسیییینوس درس سختی نیست دوستان

اونم وسط غیبت کردن🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای خیلی بد بوددد

وحشتناک بودددد میخوام اون روز بره دیگه برنگرده🤣🤣🤣🤣

خواهرم خندش گرفته بود سرشو کرد تو گوشیش، بابام بلند شد رفت دستشویی توی مسیرش سرفه میکرد که خندش نگیره، مامانمم هول کرده بود قابلمه ها رو میکوبید روی همدیگه😂😭😭😭

رسوای عالم شدم😂😂😂

🤍.
2810