2777
2789

با شوهرم و خواهر زادش رفته بودیم فرش بشوریم تو رودخونه یه خونه خوشگل دیدم گفتم مثل این بذار تو من🥶🥶

تو را جانم صدا کردم، ولیکن برتر از جانی، مگر جان بی تو می ماند، در این تندیس انسانی.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار مدرسه نماز جماعت داشتیم حالا مدیره هرکی میدید میگف بیا نماز من از در کلاس اومدم یهوبلند گفت نماز بیا هول شدم گفتم خونه خوندم بعد گف الانم بیابخون گفتم پریودم گف پریودی خونه خوندی گفتم بخدا و.‌. حالا واقعا بودم گفت بعدش چکت میکنم

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چرا لال نمیشم

توی روبوسی با دختراشون من سه تا بوس میکردم اونا دوتا

منم اصراااااار ک بیا سومی رو ببوس

لبام غنچه نگه میداشتم تا سومی بشه

هر سه تاشونم همین رفتارتکرار شد

خدایا منو نارنگی کن🤦‍♀️

من نامزد بودم خونه پدر شوهرم اینا بودم نمیتونستم نماز بخونم پدر شوهرمم رو نماز گیر بود الکی رفتم نماز بخونم زیر چادر داشتم بیرونو نگاه میکردم یدفعه با پدرشوهرم چشم تو چشم شدم 

من اونجا مردمممم میلرزیدم از خنده بعد فک‌کردن دارم گریه میکنم😭🤣🤣🤣🤣منم گفتم وای در رفت از دهنممم

وای🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوب بودددد🤣🤣🤣🤣🤣

منم خیلی از این سوتیا میدم بعدش دیگه دهنمو گِل میگیرم برمیگردم به دخمه تاریکی خودم(اتاقم)😂😂😂

🤍.
وای🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی خوب بودددد🤣🤣🤣🤣🤣منم خیلی از این سوتیا میدم بعدش دیگه دهنمو گِل میگیرم برمیگرد ...

خوبهههه بخدا من آدم نمیشم

انقدر از این سوتیا دادم که خسته ام😭😭😂😂😂

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

2810