2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظر من اگه مادر و پدر هر دو خونه مستقل و وضع مالی اوکی داشته باشن خیلی هم بد نیست حداقل از خیلی از ...

منم نظرم همینه.دقیقا دنباله این قضیه عستم که مول،خلا رو پر میکنه یا نه؟

چرا؟از حرفای مادرت؟

ن پدرمو میگم 

مادرم ک ی آدم زحمت کشو وفاداره

ولی پدرم خیلی اذیت میکنه اخلاقش مثل بچه هاست

کلا میگم ندیدنش بهتر بود برام تا اینطوری 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
به من نیگی با کی زندگی نیکنی؟خوشحالی؟نبود ی والد واقعا تاثیر گذاره؟ببخشید پرسیدم،فضولی نباشه

خواهر زاده همسرم

پیش مامانشه مامانشم ازدواج کرده ی بچه دیگه اورده

هیچی کلا پرستار بچه کوچیکه شده

مامانش مدام میگه مزاحمی نمیزاری با شوهرم رتحت باشم

هرچیم بخره میگن شوهر مامانت داره خرجتو میده

حس اضافی میگیره ادم 

۱۴ سالشه دختر

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

از نبوده باباش غمگین نبود؟

نه ! اولی میگفت همیشه فقط دعواشون‌ یادمه فقط :) و واقعا مامانش خانم خوب و مهربونیه اصلا هم لوسش نکرده که بگم به خاطر اینه‌ ! چون می گفت‌ خیلی وقتا خودش باید آشپزی کنه ! ولی هیچ وقت نه افسرده بود نه از باباش خوشش می‌اومد

🍷🌊You'll be the saddest part of me

خواهر زاده همسرمپیش مامانشه مامانشم ازدواج کرده ی بچه دیگه اوردههیچی کلا پرستار بچه کوچیکه شدهمامانش ...

واقعا سخته.

مادری که ازدواج نکنه و از نظر نالی قدی باشه،اما پدر نباشه چی؟

مراقب باش مثل من نقطه ضعفتو ندونه ک واویلا

میدونه فهمیده 

منم کاهی از دستش عصبی میشم جلو شوهرم لو میدم

فهمیده با بابام اینا زاویه دارم

ولی تهش میگم اینهمه دختر تو دنیا بدون پدر هستن یعنی باید بترسن؟

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
منم نظرم همینه.دقیقا دنباله این قضیه عستم که مول،خلا رو پر میکنه یا نه؟

مساله اینه ک خلا ای که این جور بچه ها دارن نداشتن خانواده درست درمونه که حتی پدر مادر طلاق نگیرن هم این خلا سر جاشه

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

واقعا سخته.مادری که ازدواج نکنه و از نظر نالی قدی باشه،اما پدر نباشه چی؟

ماورش چند سال خودش کار میکرد اما ازدواج کرد چرا چون نیاز ب همدم داشته 

کم پیش میاد مجرد بمونن 

نمیدونم اونی ک جدا میشه بچه ام داره نباید ازدواج کنه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

متاسفانه تو فامیل ما هست بچه حتی پدرش رو ندیده و وقتی ۳ ماهه بوده جدا شدن 

اوایل تا سن ۵ سالگی به بقیه یعنی دایی و شوهر خاله هاش می گفت بابا که خیلی دردناک بود کار های عجیب و غریب هم زیاد انجام میداد

الان با اینکه ۸ سالش شده دنبال جلب توجه هس از بچگی هر کاری بگی می‌کرد تا بقیه بهش توجه کنن 

پدرش تو این ۸ سال حتی یکبار هم بچش رو ندیده 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

خواهر زاده همسرمپیش مامانشه مامانشم ازدواج کرده ی بچه دیگه اوردههیچی کلا پرستار بچه کوچیکه شدهمامانش ...

الهی بگردم😢اینروزارو زندگی کردم…مادر منم از شوهرش بچه اورد.بعدش زن پدرم بچه اورد،و الان توقع دارن وقتی میرم خونشون منه سی ساله با بچه ی پنج ساله بشینم بازی کنم،اونم وقتیکه حوصله خودمو ندارم،بعدم زنش پشت من حرف میزنه ک ب بچه ی من اهیمت نمیده

2810