2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من.بچه با مادرش باشه،پدرش و نبینه بهتره

خیلی ناراحته ...سووم. ابتداییه ...پدرش هواشو داره ..وقتی خودش سرکاره هم میذارش پیش مادربزرگش اما خب ناراحته و به معلمش گفته من کسی نیست ازم املا بگیره مادربزرگم سواد نداره مادرمم رفته ....پدرش هم سر کاره ...نمی دونم وقتی هست چی کار می کنه ......پایه اول دانش آموز خودم بوده

میتونم بپرسم اشتباهت چی بود؟ دوست داشتی جواب بدهمنم بچه طلاقم متاهلم ترس از دست دادن دارم و خیلی مشک ...

کلا هیچ تصوری از زندگی مشترک نداشتم هیچ حامی نداشتم و اون عوضی اینو فهمیده بود و مدام تهدیدم میکرد ک ب این فک کردی ک وقتی طلاقت بدم میخوای برگردی کجا؟چون مادرمم ازدواج مجدد کرده و همسرسابقم میدونست برای برگشتن ب خونه مادرم مشکلاتی خواهم داشت

یه دوستی داشتم صد بار خدا رو شکر کرد که باباش گورشو گم کرد چقدر هم موفق بود

یکی دیگه هم داشتم مامانش به خاطر خیانت باباش جدا شد و مامانه‌ چند سال پیش فوت کرد :) دختره هیچ وقت بر نگشت پیش باباش

🍷🌊You'll be the saddest part of me

کلا هیچ تصوری از زندگی مشترک نداشتم هیچ حامی نداشتم و اون عوضی اینو فهمیده بود و مدام تهدیدم میکرد ک ...

ی چیزی بگم منم الان پدرم حامیم ک نیست هیچ بدتر بمن دهن کجی میزاره شوهرم ادم باشعوریه گوش شیطون کر ولی میترسم ی روزی از این نقطه ضغف استفاده کنه

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

ب نظر من اگه مادر و پدر هر دو خونه مستقل و وضع مالی اوکی داشته باشن خیلی هم بد نیست حداقل از خیلی از خانواده های متشنج بهتره اوضاعشون

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

2810