2777
2789
یه خواستگاری داشتم ۱۱ سال ازم بزرگتر بود بعداً فهمیدیم سنش رو هم دروغ گفتن منی که خونه پدرم بهترین ...

بعضیا پر رو هستن بعضیام به پول پدر دختر یا اگه مقام و منصبی داره  چشم میدوزن 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ب شدت پشیمونم از لحاظ مالی اصلا مشکلی ندارم هرچی بخوام برای منو بچه ها میخره حتی همینجور یه چیز زبونی بگم خریده،ولیییییییی ب شدت بددل و شکاک و حسود کلا با هیشکی کنار نمیاد ن خانواده خودش ن خانواده من زندگی برام سخت و خسته کننده شده

من کلن از ازدواج پشیمونم خیلی میتونستم پیش رفت کنم خانوادم نذاشتن الانم که هزارتا بدبختی نازایی هم ب ...

چند وقته ازدواج کردی متولد ۷۷ ای ؟ 

منم ۷۶ ام ولی مجردم حالم بده نگرانم برای ازدواجم

چند وقته ازدواج کردی متولد ۷۷ ای ؟ منم ۷۶ ام ولی مجردم حالم بده نگرانم برای ازدواجم

من ۵ ساله آره ۷۷ ام

اصلا ناراحت نباش الان زندگی ها همه خراب و داغون یا اصلا ازدواج نکن یا یکی درست حسابی ازدواج کن تا میتونی درس بخون سرکار برو تا پیش رفت کنی

بعضیا پر رو هستن بعضیام به پول پدر دختر یا اگه مقام و منصبی داره چشم میدوزن

دقیقا عزیزم مشخص بود پدر پسره به مال پدرم دوخته بود واقعا با خودش فکر میکرد من پول پدرم رو میریزم به پای اونا ؟

من ۵ ساله آره ۷۷ اماصلا ناراحت نباش الان زندگی ها همه خراب و داغون یا اصلا ازدواج نکن یا یکی درست حس ...

خواستکارام همه داغون افسرده شدم دیگه اسم خواستگار میاد پاهام میلرزه باور می‌کنی خواستگاری واسم اومده بود پسره ۱۱ سال ازم بزرگتر بود کار نداشت پدر پسره از اون زرنگا بود چشم دوخته بود به پول بابام

من خاستگار پولدار خیلی پولدار داشتم ولی چون وضع مالی ما زیر صفر بود قبول نکردم و اصلا هم پشیمون نیستم 

از ازدواجم پشیمون نیستم ولی اگر بگردم عقب بجای بله سه بار میگم نه چون همیشه مهم خشکلی خوشتیپی طرف مهم نیست اخلاقش مهمه ونماز خون باشه 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

در کل ازدواج خوبه اگه حتی هیچ هم نداشته باشه ولی مسیول باشه کار کردن براش عار نباشه خوش اخلاق باشه مردم دار باشه از بودن باهاش احساس بد نکنی زندگی متاهلی خیلییی خوبه به شرطی که یارت واقعا مرد باشه 

خواستکارام همه داغون افسرده شدم دیگه اسم خواستگار میاد پاهام میلرزه باور می‌کنی خواستگاری واسم اومده ...

ن اصلا نگران نباش بخدا ۸۰ درصد ازدواج ها همش یا طلاق یا بخاطر ابرو میسوزن و میسازن که این زندگی نمیشه اصلا

خداروشکر پدرت هم وضعش خوبه اصلا اشتباه نکن به هر خری بله نگو 

2810