2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من، پول خانواده تربیتش خیلی مهمه از همه چی مهمتر ، نمیدونستم وقتی ازدواج میکنی با خانواده طرفم ازدواج میکنی...

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
از یه تایمی به بعد کلا خونه پدر غیر قابل تحمل میشه، فرهنگ مام که اجازه هیچی به دختر نمیده، یه سرکار ...

چقدر خوب و قشنگ و عاقلانه صحبت میکنی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم همین دو ساعت پیش به شوهرم گفتم بیا طلاق بگیریم بعد دوباره ازدواج کنیم تا بتونیم وام ازدواج بگیریم 

برگشت گفت کیه دوباره با تو ازدواج کنه 

یعنی انقدر ضایع شرم پیش بچه ها که الانم ازش دلخورم گفتم برو تو رو هم فرستادم پیش ننه بابات 

همون طور که دیگه اونا رو تا کردم گداشتم کنار تو هم رفتی پیش اونا

منم فهمیدم خانواده و شعور پسر با خانوادش مهمهکاش قبل ازدواج تست سلامت روان ازش میکرفتم

کاش منم بچه نبودم ومیتونسم تشحیص بدم چ روانی هس وای لعنت ب دل عاشق شدم یه برده بزاش فقط

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

هر پسری شرایط بدی داره و میره خواستگاری یه دختر واقعا بدترین ظلم رو میکنه

یه خواستگاری داشتم ۱۱ سال ازم بزرگتر بود بعداً  فهمیدیم سنش رو هم دروغ گفتن منی که خونه پدرم بهترین دانشگاه درس خوندم دماغمو عمل کردم سفر رفتم اینارو گفتم که بدونی که واقعا چشمم به پول طرف نیست ولی خواستگارم هیچی نداشت هیچی حتی کار ثابت هم نداشت خانوادش با چه رویی اومدن نمی‌دونم 💔

من کلن از ازدواج پشیمونم خیلی میتونستم پیش رفت کنم خانوادم نذاشتن الانم که هزارتا بدبختی نازایی هم ب ...

منم نازام وناامید و خسته ازهمچی وهمه کس 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

2810