2777
2789

بچه ها بین میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم

هر دو در نهایت میمیرند

وقتی نیچه گریست 

دودلم

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوریبابا لنگ درازملت عشقتکه هایی از یک کل منسجم

ملت عشق همون که در مورد مولانا و شمس هست؟

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....
اهااااااابهترین کتابی که من خوندم؟؟؟😂😂😂شاهنامه بوستان سعدی گلستااااااااان حضرت سعدی 😍حافظ

به به  

فلسفی اگه میخوای بخونیوقتی نیچه گریست عالیه

ممنونم

کتابش جوری هست که وسطاش خسته نشی؟

اهااااااابهترین کتابی که من خوندم؟؟؟😂😂😂شاهنامه بوستان سعدی گلستااااااااان حضرت سعدی 😍حافظ

چند تا کتاب سفارش گزاشتم 

یهو دیدم جمعا شد دو تومن  الان مجبورم چندتا ازش رو کم کنم

ممنونمکتابش جوری هست که وسطاش خسته نشی؟

خیالت تخت خسته نمیشی

اگه میخوای

قبلش دنیای سوفی رو بخون با ترجمه استاد حسن کامشاد 

بعد اینو بخون

بعدش هم کتاب سیر حکمت در اروپا از حضرت استاد محمد علی فروغی 

بعدش هم اگه خواستی تا کتابهایی دیگه بهت معرفی میکنم

چند تا کتاب سفارش گزاشتم یهو دیدم جمعا شد دو تومن الان مجبورم چندتا ازش رو کم کنم

ببین همون قدر که کتلی خوب داریم ده برابر کتاب بد داریم با قیمت نجومی که فقط می‌خوان ملت رو تلکه کنن

ادعا نمیکنم چیزی میفهمم 

اما در حوزه کتابشناسی هیچکس در استان لرستان مثل پسرعموهای من کتاب و نشر و ترجمه نمیشناسن

چون پژوهشگر و نویسنده و باستان شناسن

من هم در محضر ایشون تلمذ کردم

پس هر سوالی در باره کتاب و خرید کتاب داشتی از خودم بپرس

خیالت تخت خسته نمیشیاگه میخوایقبلش دنیای سوفی رو بخون با ترجمه استاد حسن کامشاد بعد اینو بخونبعدش هم ...

مرسی گلم

2810