2777
2789
عنوان

عشق بی ارزش

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 74 پست
اون عقل نداشت کلا. دختری که عاشق پسر باشه؛ باید قدرش رو دونست. مخصوصا که کورد باشه. هر وقت با کورد ه ...

تاابد تو قلبم میمونه برای یاد و خاطرش حرمت قائل میشم چون انتخاب خودم بود عشق اول و آخر زندگیم بود. برای اینکه تو زندگیم نیست خیلی غمگینم ولی میخوام یکی مثل خودش سرراهش قرار بگیره😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خب باز بهش بگیدبا قدرتدخترا عاشق قدرتن با صعف و اگه نباشی من میمیرم و اینا نهاز حس حمایتت بگو...اینک ...

کسی که بگه دفعه بعد پای خانواده ام رو میکشم وسط؛ کسی که بهش بگی دوست دارم و هیچ واکنشی نشون نده؛ کسی که بگه من تراپیست میرم؛ کسی که چیزی قبول نکنه. من براش یه تابلو نقره قشنگ خریده بودم. برای تولدش. میگفتم ۱۰ ماه موند...۹ ماه موند.....۲ ماه.....۱ ماه.....۱۹ روز.....اینکه چی بپوشم، چی بگم، چه گلی و چقدر بخرم.و....ولی اون قلب منو شکست. من مشکلی نداشتم که اینطوری راحت ازم بگذره. من عاشقت بودم. یه مردی هستم که عین بچه آدم دنبال ساختن زندگیشه. بی حاشیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باز بهش بگیدبا قدرتدخترا عاشق قدرتن با صعف و اگه نباشی من میمیرم و اینا نهاز حس حمایتت بگو...اینک ...

اگه میدونستم میشه؛ هر روز میرفتم دستبوسیش. تو نامه ام نوشتم که همیشه پشتم. هیچوقت تنهات نمیدارم و.....

میشه اگه یه روز حالتون خوب شد بهم بگید؟.... لطفا

من حلالش نمیکنم. هیچوقت حلالش نمیکنم. من قلبم واقعا درد میکنه وقتایی که یادم میفته. تو هرجا و مکانی که یادم میفته خیلی راحت اشکام میاد

الهی بمیرم

درد و بلات بخوره تو سرشوهرم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
من حلالش نمیکنم. هیچوقت حلالش نمیکنم. من قلبم واقعا درد میکنه وقتایی که یادم میفته. تو هرجا و مکانی ...

اخی مردی که گریه میکنه حیلی مظلوم میشه الهی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
من حلالش نمیکنم. هیچوقت حلالش نمیکنم. من قلبم واقعا درد میکنه وقتایی که یادم میفته. تو هرجا و مکانی ...

حالتونو میفهمم

با بغض بخندی

تو تاکسی اشکات سرازیر بشه

تو خیابون دلت میخواد به یه غریبه دردتو بگی

شبا با یادش بخوابی و صبحا با کابوسش بیدار بشی😥

همه اینا رو درد کشیدم ولی انگاری باید اینا رو تجربه میکردیم💔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

اینکه یکیو عاشق خودت کنی بعدم اینجوری فرار کنی ازش از یه روان سالم بعیده چه دختر چه پسر اینجور ادما باید اول درمان کنن خودشونو بعد بقیه رو علاف کنن

شما هم فکر کنم زیاده روی کردی یه مدت بی محلی کن احتمالا خودش میاد سمتت

کسی که بگه دفعه بعد پای خانواده ام رو میکشم وسط؛ کسی که بهش بگی دوست دارم و هیچ واکنشی نشون نده؛ کسی ...

ببین ی خواستگاری داشتم عاشقم بود

خیییلی حسش بهم زیاد بود

ولی من نه

چون اون بخاطر حالا یسری چیزا ازم حوشش اومد

ولی من اصلا نمیتونستم اون اندازه دوستش داسته باشم

بهم فرصت نمیداد میخواست سر دو روز یه عاشق دلباخته باشم

ببین شما بهش حس داری اون که نداره باید حسش رو بیدار کنی

یسوال کسی تو زندگیش نیست؟

تو جواب پیشنهاد شما چی گفت؟

دوباره عاشق شو ..

آدم یه بار عاشق میشه بقیه حسها توهمه💔

2810