2777
2789
عنوان

عشق سابق همسرم به من پیام داده چی بگم شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 4324 بازدید | 157 پست

آفرین چقد خوب و باشخصیت جواب دادی.

فقط بنظرم تو نگو محمدآقا

بگو همسرم گفت فلان

اون باید بگه محمدآقا

شما ی چیز بگو از صمیمیت‌تون حرص بخوره🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین منم همینو میگم پیش خودش گفته حتما اسی خبر نداره میخاسته عقده بلاک شدنشو اینجوری خالی کنه میونش ...

بعضیا دور از جون مریضن

شوهرم ی دختر دایی و ی دختر عموی کرم داره شدید البته چند سال ی بار میبینیمشون 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

واکنش شوهرت چی بود

اولش شوهرم به ابجیش اشاره کرد که نکنه این کارو... بعد دید ابجیش کرم داره گوشی رو از دستش کشید با دختره صحبت کرد که اره ازدواج کردم همون موقع هم که از هم جدا شدیم برات توضیح دادم که ما بدرد هم نمیخوریم تفاوت فرهنگیمون خیلی زیاده و منم نمیتونم از خانوادم جدا شم من شمارو فراموش کردم و فقط به عنوان یه انتخاب اشتباه تو ذهن منی شماهم سعی کن من رو فراموش کنی نمیخوام بخاطر انتخاب اشتباهم زندگی و انتخاب صحیحم لطمه ای بهش وارد بشه

انقدرررر حرص خوردم من اونجا و اعصابم خورد بوووود که تمام مکالمه هارو مو به موووو حفظم😑بعدشم دختره گفت پس خوشبخت باشید قطع کردن شوهر منم گوشی ابجیشو پرت کرد زمین گفت دفعه اخرت باشه اسم اون دخترو جلو زن من میاری... البته طبق تاپیکام دقعه اخرش نبود بلکه تازه دفعه اولش بود و تازه شروع شد کاراش

دیگ در حد خودش جواب دادم جواب پیام اخری فقط سین زدم

اصلا دیگه جواب نده فقط سین بزن 

سکوتت میشه پتک توی سرش که میشینه روزها درموردش فکر میکنه 

جایی هم دیدیش سلام نده اگرم پر رویی کرد و اومد روبروت سلام داد بگو ندیدمت و بعدم رد شو . این زن ابلهه و البته خطرناکه حالت تهوع گرفتم ازش 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
آفرین چقد خوب و باشخصیت جواب دادی.فقط بنظرم تو نگو محمدآقابگو همسرم گفت فلاناون باید بگه محمدآقاشما ...

مثلا بگه آقامون  اخ میسوزه خخخ

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
2810