2777
2789
عنوان

عشق سابق همسرم به من پیام داده چی بگم شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 157 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم ک بمن گفت خبر داشتم

ن میدونم 

این اول ب شوهرت گفته زنت ب من بی محلی کرده ک از اونجا کرم بریزه شوهرت رو نداده اومده ب تو گفته ک با شوهرت حرف زدم ک اگه در جریان نبودی دعوا بندازه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

تعجب کردیم در این بی لولی رو شایدم بخاطر حسادت پیام داده نمیدونم اصلا

میخواد با شوهرت ارتباط بگیره دنبال بهانه بوده 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

اینو دیدم یاد یه خاطره ای افتادم

ساا اولی که شب یلدای ما بود یه عکس گرفتم من و همسرم بعد خواهر شوهرم استوری کرد از اونحایی که این خواهر شوهر من کلا ادم کرموییه دختری که قبلا همسرم مبخواست باهاش ازدواج کنه رو بلاک نکرده بود اونم همینطور و فالو داشتن همو این خانم اون استوری رو دید زنک زده بود با گریه به خواهر شوهرم میگفت الان یعنی همه چی تموم شد جدی رفت ازدواج کرد بهش بگو همینقدر منو دوست داشت بخاطر یه بی حجابی از من جداشه 

این خواهر شوهر عوضی منم اینو جلو منو شوهرم گذاشته بود رو بلند گو حرف میزد😑😑😑

واااااای حسابی شوهرت  ضایعش کرده اینم تا ماتحتش سوخته 

حالامیخواد گندی که زده رو ماست مالی کنه اما نمیدونه چطورب

من بودم همون پیام اول میگفتم اجازه نیست وبعد منم بلاکش میکردم

تا قشنگ جز و ولز میکرد

2810