2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بدون تعلیغ کردن بگو چرا منو بی گناه تعلیغ کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین بار تماس باما گفتم ی نفرو توهین و فحاشی و فحش مادر داده از تعلیق دراومده من تعلیق مشکی شدم ...

دقیقا به منم گفتن خگدمون میدونیم مهمه شماهستی که فحاشی میکنی حالا شما بگو

من که واقعا بدم اومد بارها خواستم دیگه نیام سایت ولی حوصلم سر میره باز میام

بنظر من یه گروه تو ایتا یا روبیما بزنیم همگی بریم اونجا 

دوست داشتی بیا خصوصی ایدی بدیم دور هم باشیم کم مم تعدادمون زیاد کنیم

باشه عزیزم مرسی چون من تایم ماری نی نی ارارو نمیدونمامید وارم جواب منطقی بدن و اشتباهشون رو بپذیرن😊 ...

سلام

۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیق

niniyar_1             ⬅️ پاک کردن تاپیک

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
باشه عزیزم مرسی چون من تایم ماری نی نی ارارو نمیدونمامید وارم جواب منطقی بدن و اشتباهشون رو بپذیرن😊 ...

خواهش میکنم .ولی اسی جان نی نی یارکه کاربرارونمیشناسه طرف یکی رو بگیره بزارخودش بیاد باهاش صحبت کن ببین چی میگه  .

سلام۳ تا نی نی یار اولی ⬅️ پاک کردن عکس و تعلیقniniyar_1 ⬅️ پاک کردن تاپیک🌈🌈🌈 ساعت کا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت🌹😊

یادته گفتی عکس توهین کاربرو برای نی نی یار 5 بقرستم؟ بجای اون زد خودمو تعلیغ کرد 😂😂😂

خواهش میکنم .ولی اسی جان نی نی یارکه کاربرارونمیشناسه طرف یکی رو بگیره بزارخودش بیاد باهاش صحبت کن ب ...

نی نی ار 5 من ازش ناراضیم جواب منطقی بده لطفا 

چرا الکی بهم. میگه کش میدی طرف اومده علنا فحاشی کرده ینی توقع داشته من عین بز وایسم نگاه کنم خب برای همین کاراشونه ک اینجا کم کم قانون جنگل داره حاکم میشه

مرسی عزیزم از توضیحاتت🌹😊یادته گفتی عکس توهین کاربرو برای نی نی یار 5 بقرستم؟ بجای اون زد خودمو تعل ...

خواهش می کنم.

💗💗💗

شاید چون براش تاپیک زدین.

نمی دونم‌.

معمولا نی نی یار پنج زیاد اهل تعلیق نیستن معمولا با طرفین حرف می زنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
نی نی ار 5 من ازش ناراضیم جواب منطقی بده لطفا چرا الکی بهم. میگه کش میدی طرف اومده علنا فحاشی کرده ی ...

من که زیاد درجریان نیستم گلم. فقط اون روز دیدم با نی نی یارحرف میزدین همین احتمالا اون کاربرهم تعلیق شده چون فک نکنم یکی فحش بده وکاربریش،بمونه

خواهش می کنم.💗💗💗شاید چون براش تاپیک زدین.نمی دونم‌.معمولا نی نی یار پنج زیاد اهل تعلیق نیستن معمو ...

عزیزمممی❤️❤️❤️🤗🌺 🌺 🌺 

من تگش نکردم ن با تاپیک زدن کاری ندارن چون شده م با ماربری های دیگه زیاد تاپیک زدن راجبش 

بهم میگفت اون تازه از تعلیغ درومده تو چرا کش میدی

این خرفش بی ربط ترین حرف بود و نفهمیدم چرا جای تعلیغ اون  باهام مخالفت کرد و منو تعلیغ کرد

منم چون فک. میکردم نی نی ار 5منطقیه بهش گفتم اما نظرم کاملا عوض شد

2810