2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا بدون تعلیغ کردن بگو چرا منو بی گناه تعلیغ کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 47 پست
عزیزم میشه وقتی نی نی یار 5 اومد شمارو تگ کنم بگید تعلیغم نکنن بخاطر سوالم اینقدر الکی تعلیغم کردم د ...

@niniyar_5    

سلام

استارتر می خواستن باهاتون حرف بزنین.

و شما حرف هاشون رو بشنوین.

تازه از تعلیق برگشتن باهاتون می خواستن فقط حرف بزنن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar_5 سلاماستارتر می خواستن باهاتون حرف بزنین.و شما حرف هاشون رو بشنوین.تازه از تعلیق برگشتن ب ...

@niniyar_5    

چرا منو بی دلیل تعلیغ کردید و پشت سرم گفتید مدام. میرم تو تاپیکش بحث میکنه؟ این بار سومه بی دلیل به خاطر فحاشی این کاربر من تعلیغ میشم 

لطفا برای صرفا جواب دادن نگید بحثو کش میدم چون میدونید کاملا حرفتون بی ربطه من دنبال عدالتم و این حق منه به عنوان یه کار بر تو این سایت که بخوام دنبال حقم باشم و بهم احترام گذاشته 

رفتم تمام بند ها و قوانین سایتو خوندم هیچ کدوم ننوشته که تو تاپیک این کاربر نباید میرفتم که شما بهم تهمت میزنید رفتی بحث کردی پیام من و فحاشی اون کاربر گویای حقیقت هست و بعدم جای اینکه اینکاربرو تعلیغ داعم کنید منو تهدید میکنید که اگه تو تاپیکش بری یا حتی تاپیک دیگه حرف بزنی تعلیغ داعمت میکنم 

صرفا اگه توصیه ای هم داشتید میتونستید تو خصوصی بگید دیگه تاپیک این کاربر نرو نه با تهدید و بی احترامی

این تاپیک هم تو به روز رسانی ها برام. اومد و کامنتم نه توهین بود نه فحاشی نه بی احترامی که بهم تهمت تحریک و ازار اذیت کاربرارو زدید 

ممنون میشم در چهارچوب منطق جواب بدید و بپذیرید بی گناه تعلیقم کردید😊🌹

با تشکر از کاربر از سارا بپرس❤️مرسی بابت تگ کردنت قشنگم