2777
2789

وقتی گفتم این کاربر بهم فحاشی کرده منو تعلیغ کردی و بعد تو پیام گفتی من تحریکش کردم و نباید میرفتم تو تاپیکش 

خب  اگه اینجوریه باید ازین به بعد یجا اسم کاربر هایی که بهمون فحاشی و توهین کردن بنویسیم که تو تاپیکاشون نریم چون اگه اونا عین وحشی ها بهمون بپرن فحاشی کنن شما مارو تعلیغ میکنید که محق هستیم و مقصر ما میشیم این درسته بنظر خودتون؟ 

لطفا منطقی جواب بدین همه کاربرا ببینین اگه قانون جدیدی بین خودتون گذاشتید ماهم مطلع بشیم 

چون من قوانین سایتو خوندم شما نهایت میتونستید بهم پیام بدید که دیگه تاپیکش نرو و محلش نذار

ن که تعلیغم کنید و بهم بگید چرا اینقدر کششش میدی؟ 

منتظر جوابتون هستم عزیزم 😊🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندین بار تماس باما گفتم ی نفرو توهین و فحاشی و فحش مادر داده از تعلیق دراومده من تعلیق مشکی شدم اخرم نی نی یار گف دخالت نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

خیلی بی عدالت شدن 

یکی بهم گفت بچه ی تو شکمت بمیره اونم به ناحق 

چون گفتم چرا حرمت خانواده نگه نمیدارید 

نینی یار تگ کردم واکنش نشون نداد شبش‌هم نینی یارا رو خبر کردم گفتم چرا عدالت تو سایت برقرار نمیکنید جواب ندادن خودم رفتم جواب اون کاربر رو دادم حدااقل تو دلم نمونه 

صبح دیدم منو تعلیق کردن به این راحتی

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خیلی بی عدالت شدن یکی بهم گفت بچه ی تو شکمت بمیره اونم به ناحق چون گفتم چرا حرمت خانواده نگه نمیداری ...

باز خوبه تو جواب دادی منکه هیچی نگفتم لطفا هم دیگه رو حمایت کنید تا بدونم علت این رفتارا چیه

باز خوبه تو جواب دادی منکه هیچی نگفتم لطفا هم دیگه رو حمایت کنید تا بدونم علت این رفتارا چیه

بحث بچه ام باشه خون به پا میکنم جواب دادن که چیزی نیس 

کاش اون کاربر تو واقعیت جلوم بود بیشرف بودم اگه راهی بیمارستانش نکنن

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
تجربه کردم تو تاپیک یکی دیگه ی آدم بیکار پیدا شده هم بهم توهین کرده هم منو تعلیق کردن. نی نی یار اصل ...

ن اتفاقا میخونن اونی که وحشی و مقصره نگه نیدارن و اونی مه با ادبه و بهش فحاشی شده رو تعلیغ میکنن شک نکن

ساعت پنج میاد .دلیلشو گفت که .گفت دعواروکش میدین تمومش نمیکنین بروتاپیکش همشو گفته

خوندم. اما حرفش دروغ بود

من جیزیو کش نمیدم اون کاربر هرجا دیده بهم فحاشی کرده و اون تعلیغ نشده بجاش من تعلیغ شدم 

تاپیکش اصلا نمیدونم کی تو لیست به روز رسانی ها اومد محترمانه نظر دادم و درجواب اینجوری فحاشی کرد 

نی نی یار5 کاملا جانب دارانه رفتار میکنه وگرنه هرکسی دیگه بود این کار بر م به همه فحاشی میکنه رو تعلیغ داعم میکردن

2810