2777
2789

بچه ها من هیییچی از هیچ نوع پرنده ای نمیدونم امروز همسرم یه عروس هلندی گرفته چطوری باید باهاش رفتار کرد؟؟چکار کنم که باهامون دوست شه؟احساس میکنم داره میلرزه.از کجا بفهمم چند وقتشه ؟فروشنده بهش ارزن داده گفته فقط همینو بدید .کلا هر راهنمایی دارید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم خیلی بزرگ باشه احتمالا زیر یکسالش هست.

نه باید به غیر از ارزن چیز های دیگه ای هم بدید.

اوایل اصلا نباید بگیریدش بزارید خودش رو دستتون بشینه.با دست بهش غذا بدید باهاش صحبت کنید خودش کم کم عادت میکنه بهتون

فکر نکنم خیلی بزرگ باشه احتمالا زیر یکسالش هست.نه باید به غیر از ارزن چیز های دیگه ای هم بدید.اوایل ...

قفسش کوچیک نیست؟؟ من وسواس دارم به نظرت زندگیم به گند کشیده نمیشه؟؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی من احساس میکنم از پسش بر نیام

برویایی 

من عروسم خیلی بچه بود 

گرفتیمش 

این الان سخته کم کم عادت میکنه میاد بیرون میاد پیشت بزار اعتماد کنه

بعد اینکه عادت کرد زیاد از قفس بیرونش نیار 

روزی چند ساعت فقط اسباب بازی و ایناهم میخواد

عروس هلندی پرنده ای هس که ببینی 

میگی اصلاااااا بلد نیس بپیره 

ولی  یجوری میپره و میره که کف کنی😂

اینکه میلرزه نگران نباش کوچیکتر که هستن اینجورین بعد خوب میشن دونه هم اگه نوع خوبشو بخوای بگیری براش ارزن و تخمه و یسری چیزهای دیگه قاطی هست که گرونتره کیلویی ۱۶۰ تومن اونوراس میتونی بهش برنج پخته و سبزیجات بدی کلا هم شیطونن دوست دارن در قفس باز باشه برن بیان مراقب مبل و صندل و اینجور وسایل باش دائم در حال جویدن همه چیزن خوششون هم نمیاد زیاد بهشون دست بزنی مرتب ی کلماتی مثل بوس بده و بدو بیا رو باهاش تمرین کن تا یاد بگیره سوت بزن دوست داره بعد ک عادت کنه بهت میاد روی دست و پات میشینه

2810