2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا مادرشوهره خسیسو بِکَن و سیاستمدارو دورو زرنگو بی اصلو نصبو از رو زمین ورداره الهی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
پدر داره‌پدرش برای مادرش خرج‌کنه.نمیشه ک پسرا خرج‌مادرشونو بدن.من‌شوهرم ب مادرش فقط‌موقع عیدی میده.چ ...

خرجی نمیگم عزیزم خرجی که نه دیگه مگر اینکه زمانی از کار افتادن و خدایی نکرده زمین گیر شدن 

اینقدرم شوهراتونو‌ سر پدر مادر نکوبید خداسایشونو‌ بالا سرتون نگه داره درد نداشتنشون‌ از پا درتون‌ میاره 

فک کنید پدرمادر خودتون درگیر همچین داستانی شدن 

بشینید با شوهراتون به آرومی و بدون بحث و رو منطق صحبت کنید دست نذارید‌ تو نقطه ضعف هم فقط دعوا کنید زشته بابا جان 

بازم که متوجه نشدی عزیز جان شما بری با یه مرد دیگم. همینه داستان عزیز من اینجوری به قضیه نگا کن اون ...

عزیزم کجا دیدی پسر خرج مادر رو بده؟!اگه مادر واسه همه بچه ها مادر نه فقط یدونه بچه!!بعدشم مادر اگه دلسوز باشه میفهمه توی این گرونی و اوضاع جامعه بچه همین که از پس زندگی خودش بربیاد کافیه نه که خودشو بندازه گردن بچه

بازم که متوجه نشدی عزیز جان شما بری با یه مرد دیگم. همینه داستان عزیز من اینجوری به قضیه نگا کن اون ...

عزیزم وظیفه مرده ک خرج زنش کنه اگ قراره بره سر کار خودش خرج خودش کنه چرا دیگ شوهر کرده؟

مادرشوهر ایشون میتونه از شوهر خودش دم ب دقیقه پول بخاد 

ن از مردی ک خرج زنشم ب زور میده

34 سالش بود اومد خاستگاری من هیچی نداش از سر دلسوزی و وعده های دروغش زنش شدم حالا هم ولش میکنم تا مو ...

با مهریه پدرشو دربیار که زنیکه وقت نکنه بکنه ازش...با نفقه که باید بهت بده...همین جوری طلاق نگیر...

خرجی نمیگم عزیزم خرجی که نه دیگه مگر اینکه زمانی از کار افتادن و خدایی نکرده زمین گیر شدن اینقدرم شو ...

عزیزم اسی میگه همه پولای پسرشو با ترحم‌میبره خب‌کار این مادر ک‌زشتتره نمیشه ک‌همیشه پولای پسرشو‌ببره زندکی پسرش لنگ‌بزاره این غلطه وگرنه کمک‌خوبه

خرجی نمیگم عزیزم خرجی که نه دیگه مگر اینکه زمانی از کار افتادن و خدایی نکرده زمین گیر شدن اینقدرم شو ...

خود مرد باید مدیریت بلد باشه کمک به مادر هم یه حدی داره 

اگه خانوم یه چیزی بگه دقیقا باعث دعوا میشه و از چشم شوهر میفته ولی آخه چطور باید این موضوعو به مرد فهموند؟!

2810