2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو شوهرم عقل نداره

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

عقل شوهرت کم نیس 

متاسفانه این همه هم تو این سایت تاپیک میبینیم که آره شوهرامون‌ اینجورین فلانن 

آقا یک بار برای همیشه مردا عااااااشق مادرشونن‌ 

چرا نمیگیری خواهر من ؟ 

نمیتونی عوضش کنی بخوای حرکتی بزنی و یه درصد ببینه داری دخالت می‌کنی باهات بدرفتاری میشه 

خب سر این طلاق بگیری

آره دیگه هیچی از خودمون نداریم شوهرمم 36 سالشه تو دوران مجردی شم پولاشو می‌گرفته الآن هم همین طور میخوام شوهرمو ول کنم خستم کرده بره گمشه هیچی نداره از خودش 

آره دیگه هیچی از خودمون نداریم شوهرمم 36 سالشه تو دوران مجردی شم پولاشو می‌گرفته الآن هم همین طور می ...

خب واسه شما خرج میکنه چجوری پول تو خونه میده 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

بمون طر زندگی مهریه اتو بزار اجرا 

هموک پولد رو یواش یواش میده به تو 

تو فکر حرف مردم هگ نباش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عقل شوهرت کم نیس متاسفانه این همه هم تو این سایت تاپیک میبینیم که آره شوهرامون‌ اینجورین فلانن آقا ی ...

34 سالش بود اومد خاستگاری من هیچی نداش از سر دلسوزی و وعده های دروغش زنش شدم حالا هم ولش میکنم تا موقع مرگش با عشقش مادرش تنها باشه... 

34 سالش بود اومد خاستگاری من هیچی نداش از سر دلسوزی و وعده های دروغش زنش شدم حالا هم ولش میکنم تا مو ...

بازم که متوجه نشدی 

عزیز جان شما بری با یه مرد دیگم. همینه داستان 

عزیز من اینجوری به قضیه نگا کن 

اون مادره شوهر شمام‌ پسرش شما کی. هستی ؟ یه آدم بیگانه 

غیر از اینه ؟ 

دقیقا برای خانواده‌ی شمام اینجوریه شوهر شما بیگانس‌ برای اون خانواده دوماد یه اسمه‌ یا عروس وسلام. 

پس موضوع مادرش همینه اون سمت مادرشو‌ میگیره و از این موضوع نباید ناراحت بشی قوربونت برم بلاخره مادره تو نباید حرصت سر این در بیاد ولش کن مهم نیس اصلا این قضیه 

قضیه‌ی نداشتن چیزی از خودشم چی بگم بخدا نمی‌دونم الان شرایط سخته برای خیلیا 

قشر مرفه که تکلیفشون مشخصه ولی امثال ما و شما همینیم‌ باور کن منظورم اینه که شرایط سخته و مشکلات زیاد 

حالا بازم ریز و درشت زندگیه. خودتو خودت میدونی کسی خبر نداره ولی آروم شدی بعد تصمیم بگیر الان هر کاری کنی از عصبانیته 

خواستی جدام شی اول آروم شو بعد 

بازم که متوجه نشدی عزیز جان شما بری با یه مرد دیگم. همینه داستان عزیز من اینجوری به قضیه نگا کن اون ...

پدر داره‌پدرش برای مادرش خرج‌کنه.نمیشه ک پسرا خرج‌مادرشونو بدن.من‌شوهرم ب مادرش فقط‌موقع عیدی میده.چون‌مادرشوهرم‌حقوق داره

2810